Dehogy nincs fejlődés: 30 éve nem voltak kis dízelek, most meg vannak, akár 4 literes fogyasztással is. Nincs is velük sok baj életük első 150-200 ezer kilométerén.
A baj az, hogy mi csórók vagyunk, és 10 éves (meg még öregebb) autókban kell gondolkozzunk, ami egy kisköbcis mai dízelnél nagyjából a teljes élettartam vége. (Dízelt ugye újonnan is az vesz, aki sokat megy vele...)
Állítólag drogoznak meg betegek az ilyen tulajok. Van aki azt mondta, ha oda adnák neki az angol szörnyet meg havonta adnának neki 20.000Ft-ot, hogy hajtsa azt mondaná neki kend a pénzedet a hajadra!
vannak szép kocsik jó kocsik meg mindenféle kocsik
de gazadaságosan üzemelhető nincs
az a vicc hogy a 70es évekbeli zsiguli 80-90es átlaggal evett 7-8 liter
a mostani kocsik kb ugyanevvel a tempóval 6-7 liter
most tekintsünk el attól hogy nehezebbek erősebbek stb, de pl a fogyasztás nem csökkent sokat 40 év alatt
és nincs lehetőséged választani....... mert mind kb egyforma
Hétfőn itt voltak haverok, bementünk fürdeni a tóba, 200 méterre a parttól körülöttünk raboltak a balinok, a csajaink pánikoltak. Na, azóta minden este visszajárok egy pergető bottal, bemegyek és semmi, egy árva mozgás sincs, tovább állt a balin csapat.
Ma is kimegyek, előbb-utóbb újra ott lesznek.
a mai fitt reggelen kiugrottam hogy locsolok egy kb 20 percet ez volt úgy nagyjából 8:10 felé
8:15kor meg már végeztem avval a 20 perccel, ez is olyan mint a szex, nekem mindig hosszúnak tűnik....
Jut is eszembe, neked a kis habtestedhez és használati feltételeidhez kifejezetten passzolna egy jól karban tartott Omega B, facelift utáni verzió, ott már minden kis nyavaját kijavítottak és még el is férnél benne.
A Corsa-k szériái között vannak nagyon jók, főleg a régi 8 szelepes, vasblokkosak. Az Omega meg talán a valaha gyártott legjobb Opel volt, hátul hajtott, kényelmes és nagy volt, a benzines motorjai mind rendben voltak.
Az Opel Omega és a Ford Scorpio a 80-as évek végének és 90-es évek elejének legjobb nem prémium márkájú, de felső kategóriás kocsijai.
sokig azt gondoltam ezek csak poénok, de nem kevés agyhalott él köztünk
pl a múltheti másenyka simán beállította az opel motorját mert nem foglalkozott vele hogy megy a vízhőfok felfelé, azt mondta mielőtt megállt valmi piros lámpa is világított az autón meg még valami
Isten mentsen az ilyen hülyéktől
Bár iccaka kivételesen motorral mentem dolgozni, reggel ennyi köcsög autóst egy rakáson még nem láttam
Aztán meg köpködnek ha a szembe sávba megyek, há b+, tudom hogy nem kötelező segiteni a motoros előrehaladását piros lámpánál, de szándékosan ne húzza rám a kormányt
Sebaj be happy, sör nyitva
A baj az, hogy mi csórók vagyunk, és 10 éves (meg még öregebb) autókban kell gondolkozzunk, ami egy kisköbcis mai dízelnél nagyjából a teljes élettartam vége. (Dízelt ugye újonnan is az vesz, aki sokat megy vele...)
de gazadaságosan üzemelhető nincs
az a vicc hogy a 70es évekbeli zsiguli 80-90es átlaggal evett 7-8 liter
a mostani kocsik kb ugyanevvel a tempóval 6-7 liter
most tekintsünk el attól hogy nehezebbek erősebbek stb, de pl a fogyasztás nem csökkent sokat 40 év alatt
és nincs lehetőséged választani....... mert mind kb egyforma
(Egyébként meg autóipari tanácsot talán nem egy raccsing Thaliásnak kellene osztogatnia...)
zavard be őket ázni és lehet dobálni a cuccot
Ma is kimegyek, előbb-utóbb újra ott lesznek.
8:15kor meg már végeztem avval a 20 perccel, ez is olyan mint a szex, nekem mindig hosszúnak tűnik....
az omega meg úri kocsi, parasztnak tanyára minek az?
persze hogy mindegyik jó neked
Az Opel Omega és a Ford Scorpio a 80-as évek végének és 90-es évek elejének legjobb nem prémium márkájú, de felső kategóriás kocsijai.
az f astra és a b vectra után nem gyártott az opel több jó autót
a corsa és a omega vonalat nem ismerem....
pl a múltheti másenyka simán beállította az opel motorját mert nem foglalkozott vele hogy megy a vízhőfok felfelé, azt mondta mielőtt megállt valmi piros lámpa is világított az autón meg még valami
Bár iccaka kivételesen motorral mentem dolgozni, reggel ennyi köcsög autóst egy rakáson még nem láttam
Aztán meg köpködnek ha a szembe sávba megyek, há b+, tudom hogy nem kötelező segiteni a motoros előrehaladását piros lámpánál, de szándékosan ne húzza rám a kormányt
Sebaj be happy, sör nyitva