erdélyben ahol többször is megszálltunk már ott is egy ilyen 1.4 dacia van a házigazdának
azt mondta kb 400 ezer van bennük ekkor még nem kell belenyúlkálni komolyabban
azt mondta neki valahol az 1.4-re feltették az 1.6 szoftverét azóta sokkal jobb kb fél literrel eszik kevesebbet meg mittudoménmi
talán belgiumba vagy hol élnek a lányáék oda szoktak menni vele nem egyszer egy évben
Most ment nyudíjba. Olyan kocsit akar ami már kiszolgálja...mondjuk van rá esély hogy 20 éves koráig még elmegy ez is, 75 évesen meg már ne akarjon vezetni
Hogy legyen egy kis motor is,olvasom a Man TT tb-s cikket,hányszor kell eltorni a lábad hogy úgy nézzen ki mintha beszereltek volna a boka helyére egy furdoszivacsot?
A tervezés időpontjáról szót sem ejtettem: a Thalia 2004-es gyártású volt, 42 ezer km volt benne amikor vettem, a Yaris meg 2000-es évjáratú, és 152 ezer km-rel került hozzám. Sokkal öregebb, sokkal többet használt, de mégis jobb autó volt.
Na, akkor tőled nem kell járműipari tanácsot kérni, ha egy 90-es évek nagyon elejéről származó Renault K7j 700 blokk és váltó mellé akarod hasonlítani a sokkal fiatalabb Toyota konstrukciót!
VW-ből csak a céges Caddy furgont vezettem pár száz km-t, nem hagyott mélyebb nyomot bennem: zajos, kényelmetlen, a kátyúkon pattog, és harmatgyönge volt (a régi SDI motoros).
Nekem is az volt - utána a Yarisba átülve tudatosult bennem, hogy milyen a "japánosan" jó váltó. Nagyon rövid úton jár, és szó szerint bekattan a fokozatokba, mint egy ősrégi Commodore joystick. Ebben az a legmeglepőbb, hogy a Thaliának volt rudazatos (közvetlen) a működtetése, a Yarisé meg a bowdenes. A Ceed váltója ugyanolyan, mint a Yarisé, egy különbséggel: hátrébb van az egész váltókar bő 10 centivel: a Yarison az 5. kapcsolásához kicsit előre kellett hajolni az ülésben, itt meg nem, a könyöktámaszról 2 ujjal pöccinthetem villámgyorsan.
https://fitneszbolt.hu/Kulteri...
azt mondta kb 400 ezer van bennük ekkor még nem kell belenyúlkálni komolyabban
azt mondta neki valahol az 1.4-re feltették az 1.6 szoftverét azóta sokkal jobb kb fél literrel eszik kevesebbet meg mittudoménmi
talán belgiumba vagy hol élnek a lányáék oda szoktak menni vele nem egyszer egy évben
Vagy ez egy törés ennyiszer?
Mer akkor csúnya lehetett.Levágni nem akarták?