A második mindig sokkal egyszerűbb, megvan a metódus, anyagszükséglet, semmi tervezés, max fejlesztés. Állítólag a gyerekcsinálással is így van, az első előtt udvarlás, rábeszélés, a másodiknál meg "gyere anya, meló van"!
Muti meg a szerkezetet, leszek a Béta teszter.
Hétvégén evezős verseny volt mindkét nap, rommá hajtottam magam, mindenem fáj, kéne egy gép ami a féloldalas terhelést helyre hozza.
csináltam reggel egy gyors leltárt 287 alkatrészből áll az az általam készített kondigép ami 74 különálló egységből áll
a csavarok-anyák alátétek ebben még nincsenek benne.......
A mi kutyánk (Berni pásztor) konkrétan elmegy a kert másik végébe, ha csak vizet visz neki valaki. Kisebb korában a lányom párszor lelocsolta, azóta nem bízik senkiben. Hozzáteszem, van egy kis patak is a közelben, ha sétálok vele, esze agában sincs akár csak a közelébe menni, lehet akármilyen hőség. Egyszerűen utálja a vizet. Ha csak cseperegni kezd az eső, masodpercek alatt az ólban van és ki sem jön amíg esik. Szerintem lelkileg macska
a többi kerülte a vizet
igaz a fúrott műanyagkút kút vize elég hideg
enyém csak nézi hogy spriccel de nem harapja
ellenben minden mást igen
az asszony bicikli pedáljait már lerágta, kell feltenni valami fémet
most is valami lécet rágcsál mert hallom hogy ropogtatja
fagyökér is a kedvence
az ilyet 3 hét alatt ledarálta felére: https://allateledelnagyker.hu/...
Én olyan kutyát nem láttam még amelyik fél a víztől, az enyém megsüketül ha a slaggal locsolog vagy mosok valamit, csak ugrik és harapja. Néha ra kell koppintsak a fejére hogy észrevegye magát. Viszont ha dörög, be kell engedni a garázsba vagy ha véletlen besunnyogna lábam mellett, nem lehet kivinni a házból, meg tudja sokszorozni a gravitációt vagy tapadókorongjai vannak, a sérvem kijön ilyenkor, pedig csak egy nemetjuhász.
Hétvégén evezős verseny volt mindkét nap, rommá hajtottam magam, mindenem fáj, kéne egy gép ami a féloldalas terhelést helyre hozza.
a csavarok-anyák alátétek ebben még nincsenek benne.......
már tervezem a logót és elkezdem árulni
nya miko' megyünk?
vagyis k.anna
értse mindenki úgy ahogy akarja
igaz a fúrott műanyagkút kút vize elég hideg
enyém csak nézi hogy spriccel de nem harapja
ellenben minden mást igen
az asszony bicikli pedáljait már lerágta, kell feltenni valami fémet
most is valami lécet rágcsál mert hallom hogy ropogtatja
fagyökér is a kedvence
az ilyet 3 hét alatt ledarálta felére: https://allateledelnagyker.hu/...