Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én inkább megöntöztem a kertet
nem bízok az esőben, pár villám volt és annyi
amúgy ez az első kutyám ami nem fél a villámtól, konkrétan leszarja hogy csattog-dörög
és a víztől se fél, telibe nyomtat a tűzoltósalaggal és bár nem tetszett neki nem futott el
térdig futkosott a locspocsban meg kaparta az iszapot
úgy látom ha megnő kemény lesz mint a vídia
Szia! A lánc néha (főleg egyenetlen úton) hozzáér a lengőkarhoz. Szerelő azt mondta szerint hiányzik onnan vmi alkatrész. Azt szeretném megtudni csak nem találok már sehol ilyen motort. Legfeljebb megnézek egy cbr-t hátha ott is így van a kialakitás.
Köszi
nem.
Majd fog!
nem esik.
Na jo váltsunk témát ez is unalmas hogy róla brszéltek. Mennyetek motorozni eme szép esős időbe. Annak is több értelme van.
valamelyik nap én is letiltottam, meguntam a hülyeséget
Bajom nekem sincs, csak túl sok a szerep!
Én ezért tiltottam.
Amúgy nincs vele különösebb bajom.
Ha nem ragaszkodna ehhez a hülye szerephez, egész jól el lehetne vele ökörködni.
Régóta olvasgatok itt néha jókat, de mostanság,!?
15 hozzászólás egy embertől már egy kicsit unalmas! Nem győzöm görgetni!
Jó dolog elérni a csúcsot, az a pont az i-re. De valóban fontosabb, hogy hogyan teljesítettük az utat, amely oda vezetett.
akkor ha el is érsz vele bármit
mert ami itt megy az már siralmas
igazándiból istt semmi nem történik az úgymond "trollkodással" csak reszelik a fingot, hol aktívabban hol kevésbé
szerintem eléggé unalmas
Okos vagyok, ma rájöttem!
Pont erről van szó. Mert trollkodni jó!
Hát igen. Trollnak elég gyenge.
ez nem troll, oda sokkal töb ész kell
én ebben nagyon penge tudok lenni, a wapos korszakban elég sokat gyakoroltam
egy időben a bullterriereseket ekéztem elég rendesen.....buzi banda...... még most is röhögök ha rájuk gondolok
Tiltva, de azért olvassa.
Amúgy nem tudom minek foglalkoznak vele.
Nálam tiltva van, mert zavar.
A többiek meg szerintem trollkodnak a trollal
reálisan, ja
De ő itt sincs....
Az vagy? Akkor mondjuk nem szóltam, elfogadlak a hibáiddal együtt drága testvérem!