Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben nem vagyok biztos.....ilyenkor a cél, hogy a tagok között értelmes egymás iránti érdeklődés körében társalgás ne legyen (pl. ez az üzenőfal nem típus és téma specifikus és így gyakorlatilag bármiről szokott folyni a társalgás) és ezt azzal pont eléri, hogy baromságokat böfög be ide és páran reagálnak rá mondván jó poén kiröhögni, de ezzel épp az a társalgás szűnik meg ami azelőtt folyt akár magánügyekről is, de valós emberek között, és ezért a végén (mint ahogy most már ez látható) csak pár ember marad a fórumon a trollal együtt és a többiek meg eltűnnek tehát pont elérte célját, hogy ez miért cél bárkinek az még kérdés, de úgy fest sikerült.
Oroszoknak egész troll százada van be ismerve, hogy a fórumokon nekik kedvező irányba tereljék a közgondolkodást.
Origon ez nagyon durván feltűnő volt.
De más érdekcsoportok is jól megfigyelhetőek voltak ilyen Clam stílusban.
Csak ez nem jött össze neki. Inkább összehozta a társaságot, mert úgy tűnik jó móka tortával dobálni az idióta bohócot.
Mégis nyalod a seggét.
Óóó, nem is gondolnád milyen indokok elegek hozzá, mondjuk itt nem tudom mi lenne a cél ezért írtam, hogy inkább valami ujjgyakorlat vagy hobbi (na jó, tényleg van sima beteg elme is akinek ez kielégülés) lehet amivel igazolni tudja, hogy ér valamit és így kap megbízást, ma már ezen a fronton is nagy a harc a jobb melókért, bizonyítani kell, hogy tud valamit.
Ahogy elnézem leginkább csak magából csinál hülyét.
Na ez az, ez a lényeg, anno a sok általam hajtott szoci géppel alig mertem elhagyni Bp.-t mert nem biztos, hogy vissza érek, az elsők ezek közül a kiscsúzlik és nagyobb társaik illetve a vadiúj 350-es jawam volt, de később 91'-ben mikor napi 120km-t kellett mennem egy 86'-os jawaval az már kihívás volt, mindig volt nálam gyújtás alaplap és más hamar összeomló alkatrészek és elég gyakran használtam is ezeket, vazz, egy vidéki 4-500km-es kanyarra egy csomó szerszám és alkatrésszel mertem csak elindulni, a P20-21-ekkel meg soha nem tettem ki a lábam Bp. közighatáráról és a határig is csak akkor mentem ha épp volt aki hazahúzzon ha gond volt. ...nekem az mz-ek és etz-k váltak be, azokkal tényleg bármikor bárhová el lehetett indulni legfeljebb az erő csökkent és a csörgés hangosodott, de soha nem kellett hazahúzatnom magam valami kollégával.
Azért nem fizetek neked.
Fokhagyma a legjobb a rontás ellen.
Bevágok úgy nyersen egy fejet, jól szétrágom, aznap nem hogy megrontani nem akarnak, de még a közelembe sem jönnek
Lehet én vagyok együgyű, de kinek ér meg egy trollt fizetni?
De ezt csak gyári alkatrészekkel tudta. Sajnos az utángyártott mindig silány volt, azzal olyan 30-50ezret megy el.
Nem a kopás volt a baj, hanem elcsavarta a "nyomaték" a pálcákat amire a lamella volt felfűzve.
Illetve nekem a bordás tengely lefogazta. Mázlimra pont a házam előtt, miután hazaértem egy 250km-es útról
Ezt én is kérdeztem volna, de mivel Hozzád akar menni ezzel így csak érdeklődő személő vagyok.
WTF?
Meg jó hogy hidegen hagy a pártatlan véleményed.
Mondjuk látszik hogy ő önkéntes, mert párszor mar sikerült ideg állapotba hozni
Aki ismer fizetetteket ( vagy más miatt utasításra trollkodókat) az pontosan tudja, hogy ez csak meló és teljesen hidegen hagyja, hogy miket írnak neki vissza, neki az a dolga, hogy bomlasszon és érdektelenné tegyen bármely témát ami zavarja a megbízóját. Jelen esetben ez talán csak ujjgyakorlat vagy csak hobbi, de igazad van, az ilyen tökre leszarja, hogy miket írnak vissza, a lényeg, hogy bármit visszaírjanak és így sikerüljön a terelés, bomlasztás....
Egyáltalán nem latszik az hogy szétvetné az ideg.
Ja nem vagyok külsős, hiszen 1-2hetente beírok... vicc
Jó ez a telos javító
... lesz....
Mindegy... átmegyek Zolihoz, elhozom a benzin Enet és pénteken elhúztam 10 napra... csak elég kész
Jovannna hat igazad van megint
Csak akkor, ha túlzásba esünk, ami előfordul ez tény
"S ne törődjünk vele, hogy mit fecseg a hitvány."

Az a baj, hogy mi meg törődünk vele.