nekem valami ilyen van:http://m3road.addel.hu/12856-h...
100as csomagban volt szétdobtuk kettőbe de még mindig van belőle vagy 20 amikor messze kell menni aszfalton akkor be szoktam dugni
nem kel vele szenvedni hogy hová tegye az ember mert használat után ki kell dobni
egy többnapos túra alatt 1-2 gombóc fagyi ára elmegy pluszban
a kürtöt simán lehet hallani
kb olyan mint amikor a szintváltozás miatt bedugul a fül
vannak drága cuccok is azokat nem próbáltam ez a zöld trutyi meg fillérek, kis zacsiba mindig lehet az embernél 8-10 darab
szokták csomagolni kettesével is, kell tesztelni melyik jön be jobban
Amikor én vettem, nem volt már a variálható betétes, azóta talán újra van. Volt race-piros és touring-fekete. Touringot vettem de szerintem az gyenge. Nem ajánlom ezt a feketet senkinek, 17euro... a würthben 1euroért lehet venni nagyon jót :) a nevében benne van a moto ezért sokszoros az ár.
A normál, ipari, lassan táguló szivacsot, amit hengerelve, gyűrve kell betenni a fülbe, majd ott visszatágul, az nekem anno diákmunkás, gyári melós időszakomban nagyon bevált, nem fájt a fülem a nyomástól és nagyon jól csillapította az éles zajokat.
Füldugó, ez az egyetlen megoldás. Vegyél több félét, szivacs, szilikon és kitapasztalod. Beszédet, motort, intercomot hallom rendesen viszont a szél süvítését nem. A nap végén nem leszel annyira fáradt a füldugóval mint nélküle.
Ránéztem a hevik cuccra.Belűlről.
A fekete egy bélésanyag,a sárga kevlar a bélésanyag és a farmeranyag közt van.
Tehát van benne,de csak a segg-térd-csípő területen.
100as csomagban volt szétdobtuk kettőbe de még mindig van belőle vagy 20 amikor messze kell menni aszfalton akkor be szoktam dugni
nem kel vele szenvedni hogy hová tegye az ember mert használat után ki kell dobni
egy többnapos túra alatt 1-2 gombóc fagyi ára elmegy pluszban
Huhh egy 20-as /fő/éjszaka.Mondjuk szezonban,kérdés milyen lehet ott az idő szeptemberben?
kb olyan mint amikor a szintváltozás miatt bedugul a fül
vannak drága cuccok is azokat nem próbáltam ez a zöld trutyi meg fillérek, kis zacsiba mindig lehet az embernél 8-10 darab
szokták csomagolni kettesével is, kell tesztelni melyik jön be jobban
http://m3road.addel.hu/12856-h...
A fekete egy bélésanyag,a sárga kevlar a bélésanyag és a farmeranyag közt van.
Tehát van benne,de csak a segg-térd-csípő területen.