Nem én írtam hogy nyalsz!
Én beraktam a fiút abba fiókba ahova szerintem való (magamban). Én tudok vele normálisan kommunikálni, már ha egy témához szólunk hozzá. A galériái többnyire jók, ami meg nem annyira jön be, ahhoz nem szólok, vagy nem nézem meg. Én sok más mellett, már ezeknek a vitáknak se tulajdonítok nagy jelentőséget. Divatos szóösszetétellel élve elengedtem. Ha holnap megszünne a SM, se hiszem hogy nagyon összetörne a dolog.
Vannak csak más dolguk is van no meg amíg nincs nagyon nagy balhé hagyják szabadon a dolgokat.....azt hiszem ez jó is így, nem biztos, hogy örülnénk egy állandó nagyon szigorú cenzúrának.
A probléma az, hogy ezt az utat már egyszer megjárta ez a fórum (közösség). Akkor született egy döntés az üzemeltető részéről, most meg vélhetően az ő hallgatólagos beleegyezésükkel sodródik abba a mély gödörbe az oldal, ahol korábban volt. Sokan elmentek akkortájt, meg azóta is, így nem tudom hogy ebben mi a jó a tulajoknak.
Bár lehet a kattintások száma a lényeg és az, hogy az hogyan születik, nekik mindegy.
2. Magánügyet nem itt beszélünk ki!
3. Az idézet nem baromság, mert mind tartalmaz tanulságot, persze ehhez figyelni kell.
Én beraktam a fiút abba fiókba ahova szerintem való (magamban). Én tudok vele normálisan kommunikálni, már ha egy témához szólunk hozzá. A galériái többnyire jók, ami meg nem annyira jön be, ahhoz nem szólok, vagy nem nézem meg. Én sok más mellett, már ezeknek a vitáknak se tulajdonítok nagy jelentőséget. Divatos szóösszetétellel élve elengedtem. Ha holnap megszünne a SM, se hiszem hogy nagyon összetörne a dolog.
De persze én nyalok neki mert realisan látok...
Lehet clamot ott kepzik.?
Itt szerintem csak szimplán hobbiból pszichopaták
Bár lehet a kattintások száma a lényeg és az, hogy az hogyan születik, nekik mindegy.