Most hogy nem kell agyalni szerintem felé idő, egy csomó veszteséget ki tudok már kerülni
Ellenben ha tényleg csinálni akarnám kellene 2 csörlő a garázsba, amikor minden kacat rajta szörnyű szar emelgetni
Ezek hol vannak leírva? Mármint hogy az üzenőfalon -tehát nem egy tipus specifikus vagy technikai szemléletü topicban- miről lehet beszélgetni, mely témák a prefferáltak. Miért nem azokban a topicokban csoportosultok érdeklődési körötök szerint az értelemes haverjaiddal? Nem valoszinü hogy szét offolnák, bár ezek után én lennék az első, aki folyamatosan idiótaságokkal irkálnám tele.
Egy lábtoló, egy lehúzás, és egy vállgép
A negyedik oldal a guggolás, tettem egy korlátot hogy ha épp nem tudna felállni ne essen rá a súly
Felhúzasra nem kell gép, fekvenyomó pad külön
Van egy hoki fekpad is az majd lesz comb és a mittudomén mi hajlító izmokra
Kb meg is van minden mozgatva pár kézi súlyzóval kiegészítve
Próbálok képet csinálni ha össze lesz szerelve
Mert van pár ember, aki hasonló érdeklődéssel rendelkezik mint én! Nem, nem a hogyan verjük a kutyát, az asszonyt és hol talikázzunk és szelfizünk csoportra gondolok. Szóval van egy értelmesebb részleg, csak ők nem írnak ide és nem teregetik ki a gyönyörű életüket egy nyilvános fórumra.
Fejtsd már ki, hogy akkor mi a fenének lógsz itt folyamatosan, mér nem keresel más fórumokat a hozzád hasonló elvárásokkal és szinttel rendelkezők közt. Pont te munkálkodsz azon, hogy saját izlésednek megfelelő irányba mozduljon az sm, ami nem feltétlen egyezik meg mindenki elképzelésével, de ha nem bohóckodnál annyit akár elfogadható is lenne. Másrészt meg nem hiszem, hogy zavarná a többséget ha egy idegen beír. Részemről legalábbis nem zavaró.
Fiam szeret legozni, lenne is ötlete rá, de nem hiszem, hogy lenne rá igény, meg ide saját képeket nem szívesen engedem neki, hogy töltsön fel. Régi árnyéka önmagának ez az oldal! Tudom az üzenőfal pörög köszönhetően a törzslakóknak, akiket zavar, ha egy idegen beír, mert már annyira a magukénak gondolják ezt a teret.
Ellenben ha tényleg csinálni akarnám kellene 2 csörlő a garázsba, amikor minden kacat rajta szörnyű szar emelgetni