Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem veszed észre hogy belőled is hülyét csinál ?
Jóvanazúgy, a hiperaktív gyereket legalább lenyugtatja.
Ez már csak azért nem lehetséges, mert 5-en nem látják, ami írok! Igaz én sem őket! Plusz a fiam szereti az írásaim!
A Spormotor Üzenőfalának rendszeres látogatói 99%-ától....
Ez kitől van?
"Semmi sem félelmetesebb a kételkedésnél."

"Semmi sem fárasztóbb nálad".
rontást én is le tudom venni bárkiről, idén nyáron még akciós is
Legelsősorban figyelemre van szükség. A hosszan tartó figyelem, az ítélkezés nélküli jelenlét szeretetteljes kedvességgé válik, magunk vagy a másik irányában. Mindannyian a figyelem hiányától szenvedünk.
Keresés

Keresett szöveg

kételkedés
Részletes keresés
IdőKedvencHossz
30 találat
Semmi sem félelmetesebb a kételkedésnél. (...) A kételkedés embereket választ el. Olyan méreg, ami barátságokat porlaszt szét és kellemes kapcsolatokat darabol fel. Olyan tüske, ami irritál és sebez; olyan fegyver, ami öl.
Ugyan itt, csakra tisztítást vállalok, neten keresztül!
Nem látod, hiteles csávó, hogy ő ezoterikus tisztasággal éli meg a valóságot?
Te???
Ne beszélj csúnyán!
Na bazdmeg, még egy "tisztánlátó". Ezo Tv odabasz!
Biztos! Biztos! Nem biztos,mert elég dagika!
A haverjaid páváskodnak! Pávafóbok! Ahogy te is! Én a valóságban élek és tisztán látok!
Igazad van. Van itt valakinek hiteles moccantyuja? És nem tudja fizetni? Vagy éhezik emiatt?
Tiszta fejlövéses vagy:))
Szerintem rád innen aztán senki se irigy, te páváskodsz itt azzal amit képzelsz magad köré, meg amit össze tudsz tarhálni a neten
Igazad van, felesleges az ilyen irigy emberekre reagálni, akik a hiteles moccanytújukkal menőznek.
Haggyadmá, ruppótlan:)))))
Nagy család a mienk! Sokak irigyek erre és bántani próbálnak! Közben saját gyengeségüket nem veszik észre.
Most próbáld meg magyarul!
amennyire én tudom mindig hozzáértő szerelte nem drótozta otthon
most egy kisbanditja van még fékbetét cserére is szerelőhöz viszi
Csak nem irigy vagy?