Volt valami 250es Jawa régen, na az állítólag jó volt
Én sose láttam még olyat, de asszony rokonának volt fiatalabb korában az mondta mindig milyen jó volt
Még a bulgár tengerpartra is elment vele
Háááát azt azért ne mond, hogy a P20-21 egy kategória volt bármely más szocival, még az mz is sokkal jobb volt mint a jawa, nekem bőven volt vatta újtól a lepukkantig mindből illetve a P21-ből asszem 7 éves darab volt. Valamiárt nem nagyon láttam eccer sem, hogy jawaval versengtek volna pedig egy időben sokat nézelődtem, igaz salakmotorban ha jól emlékszem jól futottak.
Pl ami asttrát nemrég húzattunk még pótkerék se volt benne
Nem is tudta hogy nincs benne...
Ráadásul még a betekerős vonószem is hiányzott a készletből
De a 2002es gyári opel elsősegély doboz megvolt. Felbontásban állapotban
Szóval hidd el, kell abba a kocsiba egyre több szar kütyü
Na de kötelező? Akinek kell vegyen olyat, de engem hagyjanak már.
Inkább a teljes értékű pótkereket, a BT kihangosítót, meg a tempomatot tennék kötelezővé, hogy a sok buzi ne a gázt és a féket nyomkodja állandóan Facebookozás közben, hanem tudjon egyenletes tempóval haladni.
Én sose láttam még olyat, de asszony rokonának volt fiatalabb korában az mondta mindig milyen jó volt
Még a bulgár tengerpartra is elment vele
Nem is tudta hogy nincs benne...
Ráadásul még a betekerős vonószem is hiányzott a készletből
De a 2002es gyári opel elsősegély doboz megvolt. Felbontásban állapotban
Szóval hidd el, kell abba a kocsiba egyre több szar kütyü
YouTube motoros vagy.Páva.
Inkább a teljes értékű pótkereket, a BT kihangosítót, meg a tempomatot tennék kötelezővé, hogy a sok buzi ne a gázt és a féket nyomkodja állandóan Facebookozás közben, hanem tudjon egyenletes tempóval haladni.
gondolom ami szíj hajtaná az is olcsóbb
amúgy amilyen dagadék vagyok a 3 ajtós lenne a legideálisabb, nem verném be a nagy seggem az oszlopba