Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mostaniak már nem olyan nyomorúságosan kicsik!
Ja, én most Yarisokat nézegetem, de majdhogynem drágább mint a Prius, már fűtöm az asszonyt hogy nem kell neki kisautó :)
Az ember olyan öreg , amennyinek érzi magát!!!
Azok is migrik csak korábban jöttek
Szép utakat kell betervezni, és akkor van értelme.
Ha nem akarnék utazni, akkor repülővel vagy vonattal mennék.
Beerdősítették , az épületeket -műhelyeket lebontották , most lehet biciklizni arrafelé!
Persze mert ez csak egy alapváz, erre még kell motor, motorvezérlő, meg repülésvezérlő
Bocs, én variáltam vele.
Itt az új link.
https://www.sportmotor.hu/vide...
Törölték.
Mi volt ez?
Szép napunk van! Pezsizek Monaco-ban!
Rekultiválták, vagy csak elhanyagolták?
Te még nagyon fiatal vagy ugye??!
Nekem ma a bukóban a fülem fájdult meg, pedig eddig még nem tette!!! Alig tudtam a bukót a randa nagy fejemről lecibálni! De aztán hamar elviselhető lett !
Úgy a hülyének is megy.
Lotto szelvenyt venni kene.
Ha nyerek a lottón, akkor ígérem, vissza térünk rá!
Azé' mielőtt ezt megvennéd kérd kölcsön Lalligator vagy Laci mz-jét és menjél velük egy Erdély túrát.....és ha még utána is egy ilyenre vágysz nosza rajta.
Ha egyszer nyerek a lottón (viszonylag kicsi az esélye, mert nem lottózom ), akkor egy ilyet vennék:
http://totalbike.hu/tesztek/2012/06/12/kawasaki_w800/
Nincs hülye, csopperes testtartás (amit szintén nem bír a derekam - ezért nem lett Virago 535-öm sem)
Talan aze hogy ne csussz hatra erosebb gazadasnal.
Pont emiatt varom mig jok lesznek az utak.

Amugy kb en vagyok az dgyetlen aki valtig allitja hogy nyugaton is sok a szar ut.Szoval ha ez kell irany ausztria.
Es nem,nem dragabb.
Azé' talán nem annyira gáz ha a rider farokcsontját kissé megtámasztja az ülés kissé megemelt hátsó traktusa bár abban is van valamennyi élményfaktor mikor a gyorsulás okán elkezd az ember hátracsúszni az ülésben és mint egy gibbon kapaszkodik a kormányba és épp emiatt húzza még jobban a gázt miközben jön a kanyar vagy egy kereszteződés ahol jobbról balról jönnek mint állat esetleg pont stop tábla van, hát kérem ilyenkor az adrenalin tényleg állati feldobottság érzést tud adni és milyen jó mikor az asszonynak elmeséljük miközben a kezünket fogja tőlünk két méterre egy rongyba bugyolálva, hogy képzeld drágám milyen jót motoroztam ma! Tehát én is azt mondom, vissza a régi egyenes üléseket!!44!!
A mai motortervezők abból indulnak ki, hogy az ember utassal motorozik. Akkor meg ugye az utas lásson ki a pilóta fölött. Más értelmét nem látom ezeknek a 30 fokkal felfelé emelkedő hátsó traktusoknak. A hátsó doboz így brutálisan magasra kerül, ami szerintem a súlypontnak sem tesz éppen jót. Én soha nem vittem még utast (nem is fogok) - így én konkrétan kibaszásként élem meg a mai gépek hátsó részét.