Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kz_550/kawasaki_kz_550-12999759
Eladó lett a barátom motorja.
Forgalom zajai nem tompulnak túlzottan? Duda, sziréna, ilyesmik hallatszódnak jól?
Rosszul fogalmaztam, minimális szélzaj inkább a helyes.
Egy sisakban sem lesz szélzaj mentesség.
kis neonzöld füldugó levesz annyi decibelt hogy elviselhetőbb lesz
100db kb 2500ft
én próbáltam már párszor egész jó, olcsóbb mint egy jobb bukó
Kurva jó reggelt!

Mi az a legszűkebb ár metszet, ahol találkozik egy sisakban a szélzaj mentesség, kényelem, védelem? Van egy 30 ezres Grex-em, kényelemben nagyon rendben van, de 100 felett már zajos.
Sajnos egy éve ez megy. És semmi.
De mi is várjuk.
A weboldal megy és talán mostanában nyit
Mintha valahol hallottam volna hogy az üzlet is menni fog hamarosan
Szerintem már egy éve lakat van a bolto n.
Pedig voltal jó árak.
Talán azért van zárva?
Csak a kis csírákra van akciós ruha.
http://www.parilla.hu/termekei...
A sima kevlárosban csak a betétek vannak a zsebnél, combnál, térdnél, fenéknél.
Ami full kevláros, annak a szövése is, maga az anyaga is kevláros.
Picit merevebb, de biztonságosabb, ha véketlenül csúszol benne.
Viszont drágább is de szerintem megéri megvenni.
Egyébként én is a bőrt használom 90%-ban.
Az elmélet az ha kicsit hentergek a jó cucc hasznos nagy bukfenc után meg úgyse fog fájni semmi vagyis nyomorult inkább ne legyek !
Van ilyen is olyan is !
Egy perforált bőr nyáron sem vészes!
Elvileg sárgának kéne lenne belül, ha kevláros.
Legutoljara sikerult a murvas szimpma axelt megoldanom farmerban.,a terde meg alatta cafatos lett,a csipo szinten,a protektorb kiharapott egy darabot,egy also kategorias cordura kabat ujja szinten cafatos lett.
Mig a terden mivel passzentos volt semmi serulesem nem volt a kabatban a protektor elfordult es a konyokom lehorzsolodott.
Hasonlot apszolvaltam borben,az kilukadt mindket konyoken,es a terden is javitani kellett.
Ha kucsit esel es csuszol mibdegy.
ha nagyot akkor csontok tornek,belso szervek szakadnak csak szerencse kerdese.A profibb cucc azert jo mert konnyebb osdzekanalazni.
Tehat mindegy.A bor nekem kenyelmesebb ezert msrad az.
Ilyen nekem is volt foltos a térdem azóta is ! 87 október telibe kaptam egy kutyát úgy 100-110zel sokra nem emlékszem elvesztettem az eszméletlen ! Mikor kinyitottam a szememet sokan voltak de hogy honnan volt az a sok ember olyan hirtelen .
16 évesen estem először motorral úgy hogy sokáig fájt
Térden csúsztam egy kicsit a murvával felszórt aszfalton
A doki adott egy tetanuszt majd csipesszel kiszedegette a térdemen a bőröm alól az apró kavicsok aztán valami szarral megkente
Jópár hétig bicegtem.... de azóta se gondoltam arra hogy nekem valami extra védelem kell
Pedig lassan eltelt 30 év de nem lett több eszem
Hát nem tudom de áldom az eszem mikor bőr cuccot vettem ! Múltkor sikerült letérdelni ha farmerban vagyok tutti szét megy a lábam ! Innentől kezdve xarom le meleg ide v oda bőrcucc nő kompromisszum!
Direkt megneztem,nekem nem tunik annak,sima farmer,a szokasos betetek segg,terd,csipo,de nem sarga,ez fekete.
Valami aranyszinu cernaval van varrva,ami vagy speci vagy csak a kinezet miatt,es vagany narancszin az egyik farzseb zipzarja,a madikon nem nincs,meno ez a cucc.Fagyizoba.
Turistaskodni meg vettem egy bering nagyon akcios halos nyari cordura nadragot.Az joval olcsobb volt mint a hevik,es passuol a borkabathoz.
igy mar tuti divatos vagyok.
ha bepacolom magam murvan tokmibdegy mi van rajtam fajni fog.
Mit jelent az hogy “full kevláros”? A nagy márkáknál is a szövet cordura és belül van egy kevlár szslas erősítés.
A hevik kevláros? Nekem azt mondta az eladó srác hogy ugyanolyan mint egy sima farmer. A felsőm hevik, a nadrag revit, a revit sokkal ellenállóbb cuccnak tűnik.
Esni egyikben sem szeretnék, kényelem miatt vettem, szaladgálós szett.
de úgy megint rámentek a lényegre
az pedig nagy tudomány ennél
Szerintem olyan nagyon nem fognak hiányozni senkinek sem.....