Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogalmam nincs. Semmi nincs beleírva, ezért fényképeztem le.
Full kevláros és még tetettem bele plusz térdprotektort.
Aminek a bukfencnél hatalmas hasznát vettem.
De azzal valamelyik Bush-nak sikerult pofara esnie.
túristák szoktak meg a plázaportások
Van aki segway-el jar Magyarországon?
Eddig is azok voltunk/vagyunk.
Ez milyen márka? Mert nem tudom kinézni.
nekem ilyen a garázsban a polc már 20 éve, igaz ez fent van de a módszer ugyanaz
arra bizony
a sok pöcs gyalogos csinálja a legtöbb szarságot a nagyvárosokban
a kutyasétáltató kislányok sehol sincsenek ezekhez a zombikhoz képest
mivel nincs fix helye a lábnak ilyet nem tudok csinálni még egyenlőre
de semmi akadálya nem lenne ha már meglesznek a fix pontok
nálam csak annyi hogy kiengedem a talpak csavarjait és addig nyomkodom alá az alátéteket amíg moccan
csináltam ilyen hézagolókat
Ja amikor a szőke kiscsaj nyomkodás közben lelépett elém. Fel sem eszmélt csak amikor már csikorgott a kerék.
Én mondjuk tudtam hogy meg tudok állni, szándékosan csúsztattam meg, hogy összefossa magát, és bejött mert szép nagyot ugrott
autón, motoron, kerékpáron stb. most is tiltott... gondolom itt a sok zombi gyalogosra gondolsz leginkább
Azért mutattam. Én a műhely asztalomra csináltam ilyen csavaros lábakat. Nem is kell megvenni, mert elég drága, de vas lapra ráhegesztettem egy csavart, asztal lábba meg egy anyát, vékony gumilemezt felragasztottam az aljára és gyönyörűen ki lehetett szintezni.
én a tapogatós telefon kézben tartását is tiltanám, csak nem mozgó tárgyon ülve lehetne használni
ennek szerintem sokal több értelme lenne
a talpakban még bizonytalan vagyok sajnos nem tudtam egészében tesztelni mert nem volt akkora helyem ha billeg kiljebb lesznek fúrva, bár lesz még 1-1 méter szélesítése a végén
plusz a garázsban csináltam ahol az akna deszkák kiemelkednek a padozatból kb 1 centit
szóval holnap hason csúszva dugdosom a talpak csavarjai alá a 0.5mm alátéteket addig amíg stabil nem lesz mert most billeg kicsit a beton miatt
mert a beton csak azért van hogy a hungarocellen legyen valami nem tököltünk a szintezéssel a szélén kb egyforma befelé meg néha hibás
most már tényleg az abszolút hülyeségek országa leszünk..... belvárosi ingatlanokat súlyosan ár alatt átjátszani a haveroknak szabad, de az a sok segway baleset, ami ott volt.... mennyi is? ja nulla, akkor megbüntetjük...
Talpakat állíthatóra kell csinálni és akkor nem fog billegni.
Valami ilyesmi:
http://powerbelt.hu/category/geplabak
Az annyira nem is rossz.
Megijedtem, de nincs semmi gond. Motorral még mindig lehet száguldozni a Váci utcán
http://www.origo.hu/auto/20180...
megvan az alváz......
már csak a talpakat kell kihézagoni
azért a betonozásban is van 4 méterben fél centi
Milyen hülyék ezek a nők : http://index.hu/tudomany/til/2...
ez baráti és az indítóáram is kajak :)
köszönöm, saját cégre kell vennem, kell róla számla sajnos.....
HI! Nem tudom,hol laksz,van sok autósboltban harcos kedvezményem.
Csörögj meg,ha gondolod!