Az tény hogy el lehet vele oltani a gyufát, de azért víz helyett ne használd
Rongyra teszek egy kicsit az könnyen meggyullad és jól ég.
Tábortüzet is gyújtottunk már vizes fából gázolajjal
Igazából natúr gazolaj nem tud begyulladni gyufara,anno ezt probalgattam otthon a 4000 literes tartalyban,dobaltam bele az égi gyufakat.Ez a rednek benzint locsolt szét.
Nem véletlen hogy a ruszki tankokban az uzemanyagtartalyban van kialakítva a legjobb szertartás,a gázolaj tuzelfolyto hatása miatt.
Amúgy a téeszben a porlasztó csúcs ellenőrzött használtuk ilyen célra.Mint a langszoro olyan volt.
Már miért nem? Szoktam vele gyújtogatni Kicsit kormol, meg büdös, de jól ég.
Jobb mint a benzin, mert az hajlamos nagyot lobbanni. http://youtu.be/HOOc5kT39ec
ne kezdjük elölről... az enyémek érdekes módon nem füstölnek és teljesítik a határértéket. a jelenlegi környezetvédelmi besorolásból a 15 osztályból az enyém 14-es. a benzinesek pedig részecske szűrőt fognak kapni, mert hát azok is fossák a részecskéket magukból, csak az eddig nem volt olyan fontos, mert más lett az ellenségkép... ettől függetlenül a következő városi autóm nekem is elektromos lesz a buzi dugódíj meg parkolás miatt, de a rendes autó bizony dízel marad....
Ne terelj. A vadi új dieselek részecskeszűrővel is eregetnek ha odalépnek nekik, a benzinesből meg durván le van pukkanva ami nem teljesíti a határértéket szűrő nélkül.
Igen, vannak ilyenek, akiken látszik már a mozgásukon ez a félelem.
Én nagyon megértő vagyok a gyengébb képességűekkel is, még segíteni is szoktam nekik, mert látom hogy neki ez nagy könnyebbség, nekem meg nem nagy fáradság.
Csak amikor már életveszélyesen fogalmatlan, vagy akarja rám kényszeríteni a saját elképzelését azt nem szeretem.
Pl. nagyapám ilyen volt öreg korára nehezen fogta fel a forgalmat, de nagyon magabiztosan küldött el mindenki a fenébe. Szerencsére ő sem érezte jól magát a forgalomban és nyugdíj mellet már nem kellet az öreg Hykomat Trabant, így odaadta nekem hogy használjam, én meg nagyon élveztem.
A vízóra akna is jó de ez is odabasz....
Kurva nyárfák kezdik felnyitni a járdát aztán körbe ásom és bekaphatja
Van rissz-rossz pala itthon beteszem a járda elé egy méter mélyen onnan már nem nyomkodja fel a bitang
Ráadásul itt lakik valahol a környéken.
Ástam a vízóra aknát és elment a telek előtt és olyan tömény füst szivárgott le az aknába hogy ki kellet másznom, amíg kiszellőzik.
Azt hittem valami lepukkant tragaccsal kergetig a hulladékvasat a cigók, de a következő alkalommal láttam ezt a golfot. Jó hát van olyan hogy szar egy kocsi, de ma reggel meg már a matricáját is láttam és hogy nem egy lepukkant valami, szóval a kurva anyját....van 20 liter gázolajom még a Bobcat-ből, azt neki fogom ajándékozni a kocsijára locsolva és felgyújtva, azt élvezze a füstöt még utoljára.
Ilyen nekem is volt.
Elkezdett nekem magyarázni és közben mutogatott kézzel, én meg átnyúltam és megfogtam a kormányt mert mentünk volna az árokba, annyira elfelejtette hogy közben vezetni is kéne.
Én ismerek ilyen tötymörgős embert, többször beszélgettem is vele. Egyszerűen fél az autóban (a forgalomtól), viszont a napi dolgait kocsi nélkül nem tudja megoldani.
Rongyra teszek egy kicsit az könnyen meggyullad és jól ég.
Tábortüzet is gyújtottunk már vizes fából gázolajjal
De én messzebbről dobtam az égő cuccot rá
Robbant akkorát hogy az összes szomszéd kiszaladt
Pedig az csak 2l benzin volt
Nem véletlen hogy a ruszki tankokban az uzemanyagtartalyban van kialakítva a legjobb szertartás,a gázolaj tuzelfolyto hatása miatt.
Amúgy a téeszben a porlasztó csúcs ellenőrzött használtuk ilyen célra.Mint a langszoro olyan volt.
Jobb mint a benzin, mert az hajlamos nagyot lobbanni.
http://youtu.be/HOOc5kT39ec
Én nagyon megértő vagyok a gyengébb képességűekkel is, még segíteni is szoktam nekik, mert látom hogy neki ez nagy könnyebbség, nekem meg nem nagy fáradság.
Csak amikor már életveszélyesen fogalmatlan, vagy akarja rám kényszeríteni a saját elképzelését azt nem szeretem.
Pl. nagyapám ilyen volt öreg korára nehezen fogta fel a forgalmat, de nagyon magabiztosan küldött el mindenki a fenébe. Szerencsére ő sem érezte jól magát a forgalomban és nyugdíj mellet már nem kellet az öreg Hykomat Trabant, így odaadta nekem hogy használjam, én meg nagyon élveztem.
Kurva nyárfák kezdik felnyitni a járdát aztán körbe ásom és bekaphatja
Van rissz-rossz pala itthon beteszem a járda elé egy méter mélyen onnan már nem nyomkodja fel a bitang
Ástam a vízóra aknát és elment a telek előtt és olyan tömény füst szivárgott le az aknába hogy ki kellet másznom, amíg kiszellőzik.
Azt hittem valami lepukkant tragaccsal kergetig a hulladékvasat a cigók, de a következő alkalommal láttam ezt a golfot. Jó hát van olyan hogy szar egy kocsi, de ma reggel meg már a matricáját is láttam és hogy nem egy lepukkant valami, szóval a kurva anyját....van 20 liter gázolajom még a Bobcat-ből, azt neki fogom ajándékozni a kocsijára locsolva és felgyújtva, azt élvezze a füstöt még utoljára.
Elkezdett nekem magyarázni és közben mutogatott kézzel, én meg átnyúltam és megfogtam a kormányt mert mentünk volna az árokba, annyira elfelejtette hogy közben vezetni is kéne.