De, játssza... Vézna kis nethuszár, moccantyúzni is csak valami programmal szokott, közben kicsordul a nyála a klaviaturára, nincs semmi neki csak a mi a neten megvan :)) mondjuk az jó sok..... Gondolhatod, mennyi barátja lehet :) Moccantyuzni se tudna senkivel a fehér gumicsizmájában :)
ezért kellene akkor "megjavítani" amikor elkezd kicsit nehezennem járni
pl haverék szervíz laptopján megdörzsáraztam pár századot a zsanérokat(az kicsi tmásfajta mint ez a samsung) aztán sokáig jó volt még
amúgy emiatt is jobb pl egy magasabb árfekvésű laptop azok jobban bírják
pl nekem a hp már 10+ éve üzemel és nem keveset használtam (3.hdd van benne és a 2. billentyűzet)
bár némi ram nem ártana...... ennek a buzi windóznak a 4 is kevés
amióta a virtuális mem le van tiltva néha beszól a w7 hogy kevés a mem, és tényleg 90% felett üzemel, csak azt nem értem mi a fenééért amkor egy nod van rajta a viber, meg egy opera
Arany plasztik kártya de nulla forintos a hitelkeret!
Gurulsz a kölcsön verdával és a hitetlenek, kifekszenek!
Senki se tudja, hogy üres a tank, de előadod azt, hogy tied a bank.
http://youtu.be/DBmQC2UajkU
keressétek meg és ássátok el ha szopatni akarjátok, ha itt basztatjátok akkor ő simán csak boldog
pl haverék szervíz laptopján megdörzsáraztam pár századot a zsanérokat(az kicsi tmásfajta mint ez a samsung) aztán sokáig jó volt még
amúgy emiatt is jobb pl egy magasabb árfekvésű laptop azok jobban bírják
pl nekem a hp már 10+ éve üzemel és nem keveset használtam (3.hdd van benne és a 2. billentyűzet)
bár némi ram nem ártana...... ennek a buzi windóznak a 4 is kevés
amióta a virtuális mem le van tiltva néha beszól a w7 hogy kevés a mem, és tényleg 90% felett üzemel, csak azt nem értem mi a fenééért amkor egy nod van rajta a viber, meg egy opera
Gurulsz a kölcsön verdával és a hitetlenek, kifekszenek!
Senki se tudja, hogy üres a tank, de előadod azt, hogy tied a bank.
a csajodnak most is én vagyok a zsáner.