Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De, játssza... Vézna kis nethuszár, moccantyúzni is csak valami programmal szokott, közben kicsordul a nyála a klaviaturára, nincs semmi neki csak a mi a neten megvan :)) mondjuk az jó sok..... Gondolhatod, mennyi barátja lehet :) Moccantyuzni se tudna senkivel a fehér gumicsizmájában :)
Még csak barna, de gyakorol.
feketeöves?
Ez nem kezdett nehezen járni sőt.....inkább rátérdelés sikerült az ágyon.
Ez is jó!
csak a végén az a maradék ember is elhúz innen aki még néha olvasgat mert a dilist baszohatja pár "normális"
jo otlet,de ő inkabb egy virtualis háziallat.Azt meg nevelgetni kell.
csak azt nem értem miért basztatjátok itt?
keressétek meg és ássátok el ha szopatni akarjátok, ha itt basztatjátok akkor ő simán csak boldog
Ez a dingdong/clam csak visszatalal a regi önmagahoz. .
ezért kellene akkor "megjavítani" amikor elkezd kicsit nehezennem járni
pl haverék szervíz laptopján megdörzsáraztam pár századot a zsanérokat(az kicsi tmásfajta mint ez a samsung) aztán sokáig jó volt még
amúgy emiatt is jobb pl egy magasabb árfekvésű laptop azok jobban bírják
pl nekem a hp már 10+ éve üzemel és nem keveset használtam (3.hdd van benne és a 2. billentyűzet)

bár némi ram nem ártana...... ennek a buzi windóznak a 4 is kevés
amióta a virtuális mem le van tiltva néha beszól a w7 hogy kevés a mem, és tényleg 90% felett üzemel, csak azt nem értem mi a fenééért amkor egy nod van rajta a viber, meg egy opera
áááá, te hallgatod ezeket, tehát ezekkel azonosul a páva lelked
Arany plasztik kártya de nulla forintos a hitelkeret!
Gurulsz a kölcsön verdával és a hitetlenek, kifekszenek!
Senki se tudja, hogy üres a tank, de előadod azt, hogy tied a bank.
nnna, feldobtad a napomat megint.... köszi most sajnos lépnem kell, majd játszik veled más kicsit....
Profilképed alapján pont rólad szól!
nem gondolod, hogy ilyen szart hallgatok elég ránézni, de lehet, hogy ezek csak megjátszák, veled szemben...
Coco Chanel-Coco-Chanel-Coco Chanel,
a csajodnak most is én vagyok a zsáner.
Látom a szövegértelmezés is nehezen megy.
ezek tőled csak tanulni tudják a pávaságot amatőrök, hozzád képest...
Ez nem válasz a kérdésre Páva!
nincs futóm, de kellene egy és akkor tudnád mondani, hogy utánfutós... többet nem tudok segíteni
Kit érdekel?
szerintem kedveskedni akar nekem