Ennyi, a próba nem duhajkodást jelent, igazad van! Megannyi gépet bíztak már rám, de egyiken sem éreztem vágyat a közúti veszélyeztetésre, vagy a határok feszegetésére, mindegyikkel motoroztam egy jót, hasznos fordulatszám tartományban, nem baszkodtam a kuplungot és nem játszottam a fékkel. Mindet abban az állapotban hoztam vissza, amiben odaadták, csak plusz pár km-rel.
Hogyne nem is másnak! Mi ezen a vicces? Nem szoktunk cserélgetni, osztogatni gépet még családon belül sem. Földnek vágja ennyit kifizet azt az övé tök eccerű a képlet, vagy nincs próba!
Tegnap előtt szintet lépett, látott a vitorlás kikötőben valamit a vízben, besétált a vitorlás leengedő rámpán, ami egyszer csak elfogyott a lába alatt és fejjel bele borult a 3 méter mély vízbe.
Volt prüszkölés, kaparás, de visszamászott, de tegnap este már megint a halakat meg a vidrákat kereste ugyan ott.
Buksi másodjára hozta össze, hogy fejjel beleesett a tóba...elsőnek januárban sikerült, 10-12 fokos szép napsütésben, de a víz jéghártyás volt, ez a féleszű meg fejjel előre beborult, csak a segge periszkópolt ki a vízből, alig tudtam kiszedni a röhögéstől. Ez a lüke meg vigyorogva megrázta magát és ment tovább. Igaz a víz csak 60-70 cm volt a partnál.
Az olaszok nagy mágusok
Ismerős alfa 156 kocsijában is vannak olyan anomáliák hogy a brazil sorozatok is megirigyelnék
És még fikázza az opelt hogy szarul húz
Mondtam is neki ez 97óta minden nap így megy nem csak akkor amikor épp kedve van hozzá
Azok megvannak. Meg gumifül rögzíti nincsenek letépve. Van három érzékelő a motoron abból egy a lámpa mögött lehet annak a végére való még arra tipp Elek de lehet ininek lesz igaza majd mindjárt jól meglesem.
Németeknél, Osztrákoknál bevett gyakorlat, nehogy már mi lemaradjunk az államkassza ilyen könnyű töltögetéséről.
Futtatni meg súly húzni még nem lehet vele ahhoz fiatal még
Volt prüszkölés, kaparás, de visszamászott, de tegnap este már megint a halakat meg a vidrákat kereste ugyan ott.
Ismerős alfa 156 kocsijában is vannak olyan anomáliák hogy a brazil sorozatok is megirigyelnék
És még fikázza az opelt hogy szarul húz
Mondtam is neki ez 97óta minden nap így megy nem csak akkor amikor épp kedve van hozzá
Valami motoron láttam ilyet, a kilógó csavaron volt ütközőnek rahúzva