Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csavarok ön szokott ilyen lenni
Valahol már láttam ilyet
Parizel csöcs.
Akkora mint a szelepsapka csak kisebb belső átmérővel. Lehet az első lámpám mögé kell valahová mert azt vettem le egy pár percre.
Nem "csöcsnek " tűnik
Találtunk egy kicsi gumi sapkát a motorok alatt de nem tudjuk honnan hiányozhat.
Az olasz külön állatfaj még szárazon is produkáll olyan elektromos hibát amit Nikola Tesla sem tudna értelmezni ! A legszebb , ha még is rájössz és orvosolod , a motor tulsó felén produkáll másikat ! Ezen náció alkotásai egy életen keresztül "szórakoztatja" fanatikus rajongóit !
Én bírom, a motort féltem, hogy megellik tudod digó a lelkem.
Tavalyelőtt vót!
Nem szándékozok !? Ki a faxom motorozott a felhőszakadásba tavaly ?!
Olyan édes vagy hogy elolvadnál az elsőben?
A 88as tenere csatlakozók meg a mai napig is hibamentesek pedig nem is szigetelték a víz ellen
Eddig még nem kaptak. Nem szándékozok esőben motorozni. Ma megyek egyet holnap meg lelépünk vasárnapig...
Szét kell húzogatni mindet , aztán wd40 fürdőben összenyomkodni , mert azok ott elöl kapnak levet ha esőben csapatod !
Na ez kiváló ! Egyszer csak elkészül az a Dukááti !
Reggelt Zoli! Megtaláltam a másik stekker helyèt a lámpa mögött csak lekaptam a csöcsöt felakasztottam már nem lóg ki.
Ja az a GS 500 még a négyhengeres motorkerékpár volt , nem a kéthengeres foshatár renkarnációja !
Minden okika! Nálad? Igen, ma is volt kakika, most vettem egy új tolilattet!
Mizuka? Mocika rendcsiben van, kakika megvolt ?
Gondolod?
Van egy spanyol közmondás, mindig szerettem: ami kell, vedd el, de fizesd meg az árát, mondja az Isten.
Kinél? Durva lehet!
Jó perverz vagy!
Le van korlátozva az internet vélhetően. Vagy csak nincs befizetve.
Leszarom!