Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az igen még jó, hogy nem vagyunk egyformák.
Há' most mér': a sört szereti, a motorokat meg nem.
Szarozza a motorod, neked szidja a motorosokat, de a sörödet meg elfogadja? Hibátlan emberi jellem...
A kultúra és a szabálytalanság nem ugyan az.
A közlekedők többségével nekem pl. semmi gondom nincs. Elég figyelmesek, és ésszerűek, de ettől még lehetnek szabálytalanok.
Mert nagy potyolínó!
Ami a legjobb a sörömet mindig elfogadja!
Szimplán igazítsd el ezt a félkegyelmű hülyét, hogy ne neked ossza már az észt. Ez szimpla irigység a részéről, szeretne motorozni, csak az asszony nem engedi, mekkora gyökér.
Most vett vitarát a lelkem extra full fullosat a motorom meg kv daráló bicikli stb egyebek... Meg minden nap ha találkozunk meséli mekkora idióta motorosokkal találkozott aznap is az utakon. Nejem mondta ne foglalkozzak vele mert rám kerül a gyors kötöző!
Én akkor sem gyűlölködnék a motorosokra, ha magam nem motoroznék. Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy a nagybetűs MOTOROSOK ívben leszarják a szabályokat, és még nekik áll feljebb. Ők az autósoknak - a tényleg "csak" közlekedőknek - púp a hátukra: egyrészt felesleges veszélyforrás, másrészt meg egy plusz tényező, akikre - védtelenségük, valamint kiszámíthatatlanságuk, szabályszegéseik miatt - még pluszban, fokozottan figyelniük kell.
Mégis mi a tarka lófasz baja van a motorosokkal? Kitalálom, max hangerőn üvölt a Suzuki Wagyonőr+ -ban a Jó ebédhez szól a nóta és emiatt halvány kóchengeres fingja nincs a körülötte lévőkről a forgalomban, ezért összefossa magát, amikor egy motor megelőzi.

Na talált? Vagy szimplán derogál neki, hogy valaki haladni szeretne és gyorsabb nála?
Van olyan szomszédom aki mindig nekem fikázza a motorosokat igazi gyűlölködő.
Annyiban cáfolnám, hogy a motorosok engem sosem tartanak fel, ha autóval közlekedek, engem csak a kocsival gondolkodni járók zavarnak és akadályoznak. Az esetek java részében nem a forgalomnál gyorsabban közlekedő motoros okoz balesetet.
Tényleg nem. De szerintem te sem:

Az, hogy megvettél (és én is megvettem) egy motorkerékpárt, az a KÖZÚTON nem jogosít fel semmire. A motoros szinte kizárólag szórakozni megy a közútra (mint már írtam: én is!), hidd el, hogy a legkevésbé sem hiányzunk oda másoknak.
Már 40-nél az!
Te nem vagy okos ! Sőt ! Komolyan azt hiszed ez az egész faszság nem a pénzbehajtásról , hanem a baleset megelőzésről szól ?! Ennyire gyerek eszed nem lehet ! Szerinted ha hirtelen mindenki szabálykövetően betartja a sebbesség határokat , a rend őrei hátra dőlnek és kipipálják a balesetmentes napokat ? Vagy végra elkezdenének foglalkozni honnan van a sötétkékneg jogosítványa , mikor olvasni sem tud ? Vagy honnan van a Merga meg a Bömi mikor egyetlen napot sem dolgozott életébe ? Szerinted bármelyik rendőrnek eszébe jut ilyesmi ? Elárulom Lóf@szt jut eszébe ! Majd jön akkor a kopott gumi , sebkötöző csomi ,fékfolyadék , retinavizsgálat , meg a bánat tudja a nagy aparátussal gondolkodó hosszú körmű szimeringes szájú nélkülözhetetlen MUNKAerő mit talál ki ?!
Ja a GS-re írtad, azt hittem a Kia-ra!
Az is durva lehet 130 fölött!
Áhhhh, ki van annak már kopva minden csapágya annyira, hogy megfussa a 165-öt is, a szoci motorok is akkor mennek a legjobban, ha szinte ellenállás nélkül lóg minden csapágyuk.
Gondolom akkor a mellé azért párosul a gyenge fék is. tisztára mint a nyenyőce!
Ne haragudj, de ezt nehezen hiszem el! Volt Trabantom az is ment ennyit.
Most írták, hogy már nincs olyan, hogy ha 65-tel mész akkor nincs bünti, mert van. Vannak helyek ahova kell a 30-as tábla és megértem, pl. óvodák. Bevezetőkön viszont 50-nel menni?! Hülyék ezek! A sima 90-en lakott területen kívül is kevés! Nyugodtan lehetne 100-110! Nem lenne több baleset. Plusz nem a gyorshajtás a főgond, persze ezt könnyű kitenni az ablakba és most nem az agyatlan idióta gyorshajtókra gondolok, akik 100-al küldök a Ódi A6-tal a városban. Vagy a kigyúrt faszra aki megölt pár embert és otthon pihen és dugja a ribancait, ahelyett hogy őt ápolnák a börtönben. Vicc az amit a Rendőrség és az Igazságszolgáltatás csinál, a mi érdekünkre hivatkozva.
Két kilót? Ne röhögtessél már! Óra szerint éppen megfutja a 180-at, de annyit csal ez a dög, hogy az valójában csak 162-163 km/h a GPS szerint. Viszont van annyira sz@r a futóműve, hogy ne nagyon akarjál vele - valós - 130-nál többet menni. Az meg ugye a teljesen legális autópálya-tempó.
a gs 500 majd 2 kilónál már nem megy... magasról zuhan...
Egy frászt: az objektív felelősség bevezetése óta az enyhe sebességtúllépéseket figyelmen kívül hagyják (nincs útszéli megállítás és ötezer forint bünti 2 km/h-s sebességtúllépésért), akkora a tűrés a legkisebb büntetési tételhez is, hogy azt már nem lehet "véletlenül" túllépni. Arra fogják rászoktatni az embereket, hogy ne is lépjék túl. Tetszik vagy nem tetszik, de rá fogják szoktatni!