Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az örök példa nyugaton széles körben elterjedt megoldás,ne csinálj úgy mintha ez új lenne.
Szükség van egy kis mozgás térre, szükség van arra, hogy ne akarják mindig fogni a kezemet, meg eldönteni helyettem mi a jó.
Az a gond, hogy túl van szabályozva, meg ellenőrizve minden. Ezért nem. Nem akarom betartani.
Ha rá akarnak kényszeríteni akkor sem. Akkor legfeljebb megtanulom kivédeni idővel.
Ez a kamerás kocsi is csak egy dologgal több amire figyelni kell vezetés közben.

A valóban veszélyes elemeket szedjék ki, de nem kell a folyamatos baszogatás.

Ha a biztonság lenne a cél, akkor nyugodtan keressenek meg, és sorolom mivel lehetne sokat javítani a statisztikákat, kezdve a normális minőségű utak biztosításával, és a közlekedési rend ésszerűsítésével sok helyen.

Azokon a szakaszokon ahol valóban probléma a gyorshajtás, oda tegyenek fix traffipaxokat, vagy lassítsák a forgalmat megfelelő forgalomtechnikai megoldásokkal, de ez a lesből kergetőzés csak pénzbehajtás.
Ez csak simán balfasz volt.
Bár ruszki.
Mer' mennek mint a zállatok…
https://www.instagram.com/p/BjEaX9UnqYm/
Csak a Ted Cruz szivatta a többiek alanyaltak,A brüsszeli meghallgatást meg haggyuk ....
Megszorongatták a fiút a Kongresszus előtt is, meg most Brüsszelben is jelenése volt. Nem csodálkoznék ha belebuktatnák ebbe a bakiba.
Egyszer nálunk is volt, hogy beállt a raktárkapuba.
Illetékes elvtársak leszarták, hiába telefonáltunk, de ugye pakolni kellet volna.
Fogtuk, aláraktuk a békát a kocsinak, kihúztuk az útra, mi elfértünk, az útról meg már hajlandóak voltak elvinni a közteresek
Ennek még lenne is értelme. Osztrákoknál nagy divat, hogy nem parkoló díj van, hanem időkorlát.

Újpesten is ott a metró végállomás. Ott az önkori nem volt hajlandó fizető parkolást bevezetni. Azt csinálták hogy van egy elég nagy fizető parkoló a központ legjobb helyén, ahol 1 v. 2 óra ingyenes. A többi helyre meg állhatnak a P+R-esek, aki meg piacra megy vagy ügyet intéz annak is mindig van helye.
Ne bántsd, igazából rájöttem milyen hasznos ember....
Kiváló indikátor.
Mindig mikor indítom a Sportmotort, látom hogy be kell jelentkeznem, mert már megint látom az agymenéseit
Igen! Nem vagyok fent, de mivel Cukiberg jó haverom és most bajban van, lehet átveszem az üzletet tőle!
Még!
ma csupa érdekes dolgok vannak
hát a facebook nem az övé, tehát nincs
Biztos?
És olvassa a páva. De akkor minek tilt?
Nekem sincs facebookom!
Nem tudom milyen ember valójában, de itt egy kretén.
Autóval én is, motorral nem lehet. Csak Audival csinálják ezt? Mert akkor azokra jobban figyelek és ennyi.
Tudom, de ez egyben szomorú is. Itt is javították az utakat, természetesen 10km-es szakaszon sikerült 100-ból két kátyút megtalálni nekik, mintha keresni kéne.
felejs ott pár raklapot
kamera van?
ha nincs akkor szögeket a kocsi alá, aztán amikor indul megvan az öröm
Most kihívom,ott állok 2 órát míg kijönnek..................megéri.
Nem büntetni akarok hanem hogy haggyanak élni.Nem a hivatalok,a parasztabb emberek.
Annyi ostoba ember mint a faxbukon :D
Nagyon egyszerű,és minden egységsugarú a lehúzást,szemét önkormányzatot emleget.
holott van cirka 700 parkoló.És azt az apró dolgot hogy az emberek ne ezen a 700 parkolón rohasszák 0-24 órában a tetves autójukat csakis a zsebükön keresztül érheted el.
Ugyanis gyakorlatilag az összes ingyenes parkolót P+R-nek tekintenek és így gyakorlatilag akinek van egyórás ügyintézése lehetetlen leállnia.Namost járási hivatal gödöllő.
Kitalálták hogy 10 forint,elintézed az ügyeidet és mész a dolgodra.
Nem az van hogy reggel a kertvárosban felkelsz mész 3 Km-t a munkahelyedig kocsival mert lusta szemétláda vagy,és a munkahelyedtől 200 méterre a belvárosban lebaszod egésznapra ingyen a szarodat.
Ugyanis nálam ezt teszik,a vásárló meg nem tud megállni.
Próbálom elérni az önkorinál hogy tegyen ki egy 30 percen túl parkolni tilos táblát.Akkor tudom hívni a köztereseket.