nem... a véda csak akkor csinál felvételt, ha gyorsan mész, azt is max 30-50 m-ről, ha nem akár ki is lóghatsz a szélvédőn, telóval a a kezedben.... telefont, övet nem ismeri fel még a 3 lábú sem, nem vettük meg hozzá a szoftvert
Nagy megnyugvás nekem a kies munkerőhiány korában hogy a magyar motoros mindenhez is ért a világon,legyen az útépítés,tehenek,öntözés,forgalom elemzés,baleseti okok feltérképezése vagy a sebességhatárok kiigazítása.
Se a telefonálást se biztinsági övet nem rögziti.
Egyrészt info mert személyiségi jogokba ütközik az autó belsejébe befényképezni másrészt tapasztalat. Sose használo övet és bár kihangositom van de szándékosan kipróbáltam.a telefont is.
Nem kell messze menni a jobb utakért, románia, Bosznia, Montenegró, Horvátország...
Most foltozgatják a 6-ost, azt a szakaszt amit kb 4éve már újra aszfaltoztak, most látszik hogy hol fog tavaszig újra felszakadni az aszfalt. Szégyen ez a beleszarunk útjavítás...
Másrészt csinálhatnák éjjel is ezt és akkor nem lenne több km-es sor, másrészt felmarják a foltokat, ott hagyják 2éjszakára aztán majd valamikor ekezdik foltozni...
Az még a jobbik eset, mert magát nyírja ki, mondjuk én leszek a hibás ha elcsapom. Viszont mikor ilyen több tonnás gépekben nyomkodják, vagy a új Macan-ban a hölgyike az nem olyan megnyugtató.
A wd40 igazából nem jó ilyen helyre, egyrészt szereti megdagasztani a gumit(nem mindegyiket) másrészt kiszárad. A wd40 addig jó míg valami összerohadtat meg kell indítani, ahoz hogy maradjon ott kenőanyag, valami mást kell fújni rá, vagy szilikon vagy zsírspray attól függ hogy hova.
Ha nincs bizonyíték (fotó, videó), símán elmehetnek a francba. Erre lett bevezetve a Veda. Az rögzíti a telefonálást, biztonsági öv hiányát, gyorshajtást és egyebeket.
Plusz faszán életszerű a vattaúj fekete/fehér ájudival szabályosan poroszkáló jóember,ááááááá azt nehéz kiszúrni a sok szabálykövető vattaúj ájudi közt.
Mi számít kisebb mértékűnek? Egy jó előzéshez kell 20km/h plusz az pedig úgy már 110. Egyébként tudtam, hogy ez lesz a választások után. Addig nem mértek itt nálunk, most hogy vége már kint vannak.
Túl sok ez a gyorshajtókat szopatjuk dolog. Nem kell Audi csak szépen menjenek be a városba a rendőrök és nézzék hányan baszogatják a telefonjukat a zebrán, biciklin, kocsiban stb. Az szerintem veszélyesebb, mint egy gyorshajtó. Tegnap egy kretén robogóst láttam nyomkodni a szájbavert telefonját.
Tegnap volt a híradóban, hogy kisebb mértékű kihágás esetén még csak figyelmeztetnek, de utána keményen sarcolnak. semmi másról nem szól a történet, csak hogy több pénzhez jusson állambácsi.
Egyrészt info mert személyiségi jogokba ütközik az autó belsejébe befényképezni másrészt tapasztalat. Sose használo övet és bár kihangositom van de szándékosan kipróbáltam.a telefont is.
Nekem is szokták mondani, mer én se vagyok rajta.
Most foltozgatják a 6-ost, azt a szakaszt amit kb 4éve már újra aszfaltoztak, most látszik hogy hol fog tavaszig újra felszakadni az aszfalt. Szégyen ez a beleszarunk útjavítás...
Másrészt csinálhatnák éjjel is ezt és akkor nem lenne több km-es sor, másrészt felmarják a foltokat, ott hagyják 2éjszakára aztán majd valamikor ekezdik foltozni...
Vagy esetleg ha megszegem akkor kussban fizetek?