Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

¿Elfogytak a buziságok vagy csak én nem látom őket?

Ja és tanulok spanyol....
egy citatum sincs?
csalodott vagyok.
ha az összes alkatrészem ép lenne amit motorozás közben elrontottam most kurva jól érezném magam
"Ha az összes pénzem megvolna amit elmotoroztam - elmotoroznám!"
én meg felhagytam a bélyeggyűjtéssel....... mostani eszemmel nem kezdtem volna el motorozni, inkább a szerelést választottam volna
már hegyekben állna itthon a pénz, mert a hülye motorosokat le lehet venni nem kis összegekkel
Persze! Remekelnek nekem! Termelve ezzel tejet!
3tól többet sosem evett
nagygenerál után nyugisan 1.8 volt de ez már 93 felé amikor avval jártam dolgozni
Tehenek merre legelnek? Tejelnek rendesen eme szerzetek?
Pisiltem!
Szép napot!
Na az a vigyor mindent megér!
Milyen kevés szabadideje van az embereknek!
Fantasztikus témák!
Mi a valóság ?
Az hát: szívbillentyű elégtelenség 28 éve, porckorongsérv 25 éve. A dokim mikor megtudta 5 éve hogy elkezdtem motorozni, szörnyűlködött: az javasolta, hogy helyette inkább gyűjtsek bélyeget, az is szép hobbi!

Ehhez képest 125-ös kis csopperkével kétszer jártam végig Székelyföldet, illetve tavaly - tök egyedül - már a GS-sel is.

Testileg mocskosul összetör, elfáraszt a motorozás mindig (2-300 km-nél kevesebbet sose megyek), de a lelkemnek meg nagyon jót tesz: még napokkal később sem lehet letörölni a vigyort a képemről. Ja, közben nyögök, meg fájlalom mindenemet.
Biztos folyatott a nagy síberes !
89ben volt hogy 2x tankoltam teli a szimót egy nap alatt...... számold ki mennyi óra volt mire annyi anyag elfüstölt
kiskőrös minden utcája megvolt 6x legalább
Odavan a háta druszámnak ennyit bír a gerince.
Mert papírkutya vagy ! Én egy 78-as GS500-al körbemotoroztam Olaszországot 89-be kb. !
fm rádió appot honnan lehetne szerezni?
ami rendes fm rádió nem netes rádió, és reklámmentes
ez a sziamiu telefonban van rádió, mert a szervíz menüben lehet tesztelni, de nincs alkalmazás benne
melóban szoktam néha hallgatni és biztos fog hiányozni
Recskánál az a jó ha zsibbad a kezed - olyan, mintha más csinálná.
ha csak az lenne a baj........
Recskánál válts kezet.
ja és a kezeim tökéletesek, semmi hiba bennük
a robogón kevésbé zsibbadok, mert ott lejjebb van a kéz, semmi köze a rezgéshez
mentem én egy nap 600 meg 750km távokat is régebben