én meg felhagytam a bélyeggyűjtéssel....... mostani eszemmel nem kezdtem volna el motorozni, inkább a szerelést választottam volna
már hegyekben állna itthon a pénz, mert a hülye motorosokat le lehet venni nem kis összegekkel
Az hát: szívbillentyű elégtelenség 28 éve, porckorongsérv 25 éve. A dokim mikor megtudta 5 éve hogy elkezdtem motorozni, szörnyűlködött: az javasolta, hogy helyette inkább gyűjtsek bélyeget, az is szép hobbi!
Ehhez képest 125-ös kis csopperkével kétszer jártam végig Székelyföldet, illetve tavaly - tök egyedül - már a GS-sel is.
Testileg mocskosul összetör, elfáraszt a motorozás mindig (2-300 km-nél kevesebbet sose megyek), de a lelkemnek meg nagyon jót tesz: még napokkal később sem lehet letörölni a vigyort a képemről. Ja, közben nyögök, meg fájlalom mindenemet.
89ben volt hogy 2x tankoltam teli a szimót egy nap alatt...... számold ki mennyi óra volt mire annyi anyag elfüstölt
kiskőrös minden utcája megvolt 6x legalább
fm rádió appot honnan lehetne szerezni?
ami rendes fm rádió nem netes rádió, és reklámmentes
ez a sziamiu telefonban van rádió, mert a szervíz menüben lehet tesztelni, de nincs alkalmazás benne
melóban szoktam néha hallgatni és biztos fog hiányozni
Ja és tanulok spanyol....