Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt is Pest mellett. Épp az ablakba üllök és csodálom a villámokat.
Tegnap este me ma dél körül os volt itt vagány eső. Ma Pécset is szarrá verte, 9cm 1óra alatt talán
Azt nem elsőbbségnek hívjuk amitől bárhol előzhetünk, hanem jelentős erőtöbbletnek
Hát arra jöttem rá hogy olyan ez mint a gyerek nevelés. Mindenki más hogy csinálja, mindenki másra esküszik és mindenkinél más és más a tapasztalat a sajátjával...
itt szakad az eső 12csepp/nm/s tempóban
Csak egyszer kell ráülni aztán egész életedben vágyni fogsz rá :D
Nem és kéne, még ekcémás lenne a kezem az érintésétől
valamit kihagytam a mondanivalóból..... de már elfelejtettem mit
de az biztos hogy full béna lett
Én se kívánom, de sokszor ez a vége..... :-(
1982-ben gyártott gumi
küldjétek már a főváros felé is, 3 napja riogatnak vele én meg nem győzök locsolni, mert verőfényes napsütés van
Azért ezt nem kívánom senkinek.
Tudom, már nagyon várom. Most jöttem be a kertből, mert már hideg szél fúj.
Tegnap egy szem se esett csak villámlott egy kicsit, aztán az éjjel volt valamennyi. Nagyon kellene még!
megy az eső felétek......
Aztán meg így járnak, mint ez a magyar motoros:
https://www.nyugat.hu/tartalom...
eni b+..... az a fasza
suzuki, bmw castrol; kawasaki repsol; többibe meg motul
olajtéma kivesézve
Én így hogy motorozok, így is gyűlölök sok motorost. Főleg azokat a barmokat akik tiltatgatják a herélt szarjaikat, kosgyerekek mellett városban keskeny úton húzzák mint az elmebeteg a természetesen ordító motorjaiknak.
És sok ilyen magamutogató hülyegyerek van akik miatt utálják rengetegen a motorosokat. Közlekedési kultúra nulla, azt hiszik hogy nekik mindig elsőbbségük van, bárhol előzhetnek...
De pont ezt kérdezted nem? Akkor mi az, hogy sokat nem? Mit vártál?
egy gyönge kis 222es a fejbe és nincs több gond, max 200 forint, akár össze is lehet dobni a visszavitt sörösüvegekből
Sokat nem, de elmondtad az olajjal kapcsolatba a véleményedet mert megkérdeztem te mit tapasztaltál. Majd ha ketten megetettek jo sok fagyival. Akkor hálás leszek. Kapsz két szelepsapkát.
Le kell nyomni a torkan,vagy atterni az intravenas gyogyszerre.
Szia! Ez a hála? Sértegetsz? Tudtunk segíteni a családommal?
Nem vehecc
Szia Skizoo barátom. Gyogyszert vedd be me sosem esteledik be nákatok!