Hát arra jöttem rá hogy olyan ez mint a gyerek nevelés. Mindenki más hogy csinálja, mindenki másra esküszik és mindenkinél más és más a tapasztalat a sajátjával...
Tudom, már nagyon várom. Most jöttem be a kertből, mert már hideg szél fúj.
Tegnap egy szem se esett csak villámlott egy kicsit, aztán az éjjel volt valamennyi. Nagyon kellene még!
Én így hogy motorozok, így is gyűlölök sok motorost. Főleg azokat a barmokat akik tiltatgatják a herélt szarjaikat, kosgyerekek mellett városban keskeny úton húzzák mint az elmebeteg a természetesen ordító motorjaiknak.
És sok ilyen magamutogató hülyegyerek van akik miatt utálják rengetegen a motorosokat. Közlekedési kultúra nulla, azt hiszik hogy nekik mindig elsőbbségük van, bárhol előzhetnek...
Sokat nem, de elmondtad az olajjal kapcsolatba a véleményedet mert megkérdeztem te mit tapasztaltál. Majd ha ketten megetettek jo sok fagyival. Akkor hálás leszek. Kapsz két szelepsapkát.
de az biztos hogy full béna lett
Tegnap egy szem se esett csak villámlott egy kicsit, aztán az éjjel volt valamennyi. Nagyon kellene még!
https://www.nyugat.hu/tartalom...
olajtéma kivesézve
És sok ilyen magamutogató hülyegyerek van akik miatt utálják rengetegen a motorosokat. Közlekedési kultúra nulla, azt hiszik hogy nekik mindig elsőbbségük van, bárhol előzhetnek...