Majd ha rájössz a bűnüldözés alaptételére, akkor másképp fogod látni:
"Nem a büntetés súlyossága az igazi visszatartó erő, hanem annak elkerülhetetlensége"
Ennek pedig tökéletesen megfelel az egyre nagyobb számú traffipaxok, kamerák, civil autók bevetése.
Én ugyan nem, én mindig sietek és mindig haladni akarok, de ezt vállalom is. Előzök, nyomom a kis 1.4-nek, minden úton vesztegetett óra felesleges. Éves szinten napokat spórolok meg azzal, hogy nem állok be a 75-80-nal szüttyögő konvojok mögé.
Elméleti sík, máshogy fogalmazva, egy sokkal szabálykövetőbb generáció. Sokkla kevesebb lóvét hozna a trafi és új adókat kéne kivetni. Mondjuk kerék gördülési adó, mert a lekopott gumi szennyezi a környezetet és ebből az adóból lehetne mondjuk új kormányzati bútorokat és járműveket venni.
Ne legyél álszent: a "korrekt közlekedési kultúrájú" társadalomba mi motorosok alapból nem férünk bele: mi nem közlekedni, hanem szórakozni megyünk a közutakra. (Én is)
Erről van szó, lassan ott tartunk, hogy nem a telefon nyomkodó kretén a hibás, meg a volánnál félig alvó barom, hanem az a mocsok szemét aki közlekedni és haladni szeretne és 100-ról 90-re, majd onnan 80-ra fogják csökkenteni a megengedett országúti tempót.
Na, akkor fogom kutyaszarral bekenni a rendszámot, a kurva anyjuk idejével játszanak, nincs plusz 1-2-3 órám az ilyen bohóckodások betartására.
Ez a "jobb szűrés" része. Aki olyan hülye hogy a fixbe belemegy, attól én jogsit vennék el, nem 30ezer forintot, mert az tuti durván nem figyelt a vezetésre
Kihelyezett trafinál mehetne a 30rugó, spicli trafipaxnál, meg csak akkor ha tényleg veszélyes eseményt rögzít.
Pedig nem.
A rafinál se tanulnak.
Szerinted nem lenne kibaszás ha megvennék a drága trafikat és nem lenne egy szem gyorshajtás sem?
Csak egy apró dolgot kéne megtanulni,hogy a fix trafinál tarts megfelelő sebességet.
És ez se megy a népeknek,akkor az odafigyelés,jobb vezetés menne?
Régen állítólag 90 helyett 100 volt az országúti megengedett sebesség, számomra óriási boldogság lenne, ha visszaemelnék. Legálisan lehetne óra szerint 110-zel rongyolni és nem villanna a trafi.
"Nem a büntetés súlyossága az igazi visszatartó erő, hanem annak elkerülhetetlensége"
Ennek pedig tökéletesen megfelel az egyre nagyobb számú traffipaxok, kamerák, civil autók bevetése.
Na, akkor fogom kutyaszarral bekenni a rendszámot, a kurva anyjuk idejével játszanak, nincs plusz 1-2-3 órám az ilyen bohóckodások betartására.
Kihelyezett trafinál mehetne a 30rugó, spicli trafipaxnál, meg csak akkor ha tényleg veszélyes eseményt rögzít.
A rafinál se tanulnak.
Szerinted nem lenne kibaszás ha megvennék a drága trafikat és nem lenne egy szem gyorshajtás sem?
Csak egy apró dolgot kéne megtanulni,hogy a fix trafinál tarts megfelelő sebességet.
És ez se megy a népeknek,akkor az odafigyelés,jobb vezetés menne?