Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azok nem érnek rá mert mérnek
hívj akkor rendőrt...
nekem nincs ilyen érvem, soha nem hivatkoztam erre.... csak érdekes, hogy akiknek be kell tartatni, azokra valahogy nem vonatkozik
ugye milyen érdekes?
Amúgy észrevettem hogy bármi stiklit csinálnak az emberek a 10 mp-es érvük mindig az hogy a másik is azt csinálja.
Mivel a nagy levi kifogásolta már azt is hanyagolom.Le vagy maradva.
csökkentsétek az összeget 9 forintra az nem annyira fájó mint a kerek 10
amúgy mi a fenének az a 10 ft? enek kb semmi értelme, a számlaírás többe van
A közteresek szarnak rá.Az önkormányzatos fószer is.
ez ferdítés.... nem mentesít, ha elkapnak kifizetem... de érdekes uyge, hogy nem mindenkire vonatkozik a szabály... a rakodási területről meg el kell vontattatni az autót, vagy ki kell hívni a köztereseket...
Nem, semmi, természetesen te egy szent vagy. Csak a fórumokat sírod tele a szaros hondáddal
Az hogy más mint és hogy csinál az mentesít téged a felelősség alól?
Tele a tököm azokkal akik azért állnak be a raktár ajtóba mert a másik is a rakodási területen parkol.
És hát az érdekli hogy valahova le kell rakni a kocsit,mert így spórol 10 forintot.
A hivatalos parkoló az első 1,5 órára 10 ft nálunk.
Mond mikor értekeztem útfelújításról?Mikor,mit,mennyit?
Vagy azt hogy megmondom mi okoz balesetet az utakon?
Esetleg sebességhatárokat emeltem volna?
sztem nem is véletlenül faszbúk a neve
érdekes ameddog kolompár vindízel winettou voltam senki sem jelölt be
amióta tóth ottó lettem meg mindig valaki bejelöl, pedig nem haverkodok senkivel sem
ki is léptem a lc4 csoportból mert onnan is jelölgetett mindenki
agyrém az emberiség
Biztos használod te is.
jaaa, izgultam is, hogy miért nem sikerül.....
Az nagyon izgimizgi lehet.
pedig úgy vártam, hogy bejelöljél ismerősnek....
Rutinbúúú!
ez bejött tegnap meg tegnapelőtt is..... verőfényes napsütés volt egész nap nálunk... hogy az édesanyjukba nem sikerül eltalálni egy napra előre sem....
El kell menni ódira vadászni délelőtt mert délutánra ramaty időt jeleznek...
azért mert itt kiírja magából az ellenérzéseit vki, mert lassan már mindenki seggébe pórázt akarnak dugni mondvacsinált indokokkal, még nem baj szerintem.... gyere be pestre, a legszabálytalanabb módon közlekedők a rendőrök van hogy 80-al megyek az 50-es területen és nem érem utol, de le is fényképeztem pl. hogy a jobbra kanyarodni tilos táblánál kanyarodik jobbra, feltartva mindenkit a kereszteződésben, vagy piros lámpánál be a kereszteződésbe, majdnem baleset és megfordul... persze megkülönböztető nélkül.... minden napra tudok ilyet mondani 2-3 pl-t....
Ezt úgy írod mintha te nem szólnál hozzá semmihez, nem okoskodnál bele semmibe és nem lenne véleményed semmiről... egy tipikusan a másik szemében a szálkát is ember vagy.
há mé,nincs igazam?
Nincs olyan része a földkerekségen bárminek amiben ne tudna mindent jobban a magyar motoros.
nem..... igen...