kb 4 órát ment a szivattyú többségét árasztva
amikor új volt a kút 5m tömlővel kb 8 perc alatt megtöltötte a a 20 hektós szüretelőkádat
most már nem adja úgy mint régen, de szerintem 50köbméter tuti megvolt
de ha még szarabbul adja mint gondolom akkor 40
kint az utcán állt az árokba a víz
én most toltam a virágoskertre vagy 50 köbméter vizet, a nagy ruszki szivattyú+tűzoltótömlő nem téveszt
a pitbull nagyon elemében volt vállig meg fülig sáros, ez az első ilyen vizipitbull, a többiek nem szerették a vizet
Küldd már át hozzánk!
Nálunk 3 hete minden második nap ígérik a felhőszakadást, de szinte egy csepp eső sem esett. Mellettünk 20 km-rel igen, de Kalocsán nem. A kertet kapálni nem, csak csákányozni lehet lassan. Locsolni meg rühellek....
A 10 év alatt amióta megvan a foxi legalább 35-40 sünt vittem a focipályára mert szaladgál a pofájában a sünnel.
Némelyik elég szarul nézett ki mire elvettem tőle.
Meg egy macska.
Ha már kutya téma....
Kb Egy másfél hete lett újra macskánk, tüdéri kis macska VOLT
Nem gondoltam volna hogy a lökött Ó németjuszász kutyám ma reggel kitöri a 7hetes macskának a nyakát... erre hazajönni reggel
Pedig tök szépen eljátszottak, és igazából nem is a németjuhásztól hanem a hörcsög pincsitől féltettük, aki inkább folyton csak védeni akarta a nagytól, hogy az ne nyúljon hozzá...
Kezd a kertem átalakulni kedvencek temetőjére, mert rengetek macskát, görényt, kutyát ástunk már el az elmult 20év alatt
Természetesen a kutyát most senki nem szivleli, meg már nem vagyok benne biztos hogy érdemes e bármilyen kisállatot befogadnunk míg ez az agresszor nálunk van.
Mindenesetre remélem nem szenvedett sokat, csak a bolond apámat nem értem, hogy Ő miért nem neveli, csak tőlem fél, és csak tőlem kapott a fenekére ujsággal... mig a család másik fele csak szóban kéri hogy rossz, nem szabad, mind ezt olyan hangnemben amit egy gyerek is dicséretnek vesz..n
a téli bakancsot nem tudta átrágni
amúgy tuti fájt volna engem egyszer egy macska harapott meg az is szar volt pedig nem is idegből harapott csak bénán fogta meg a kaját
aztán ha egy ilyen mini harcifasz elkezd marcangolni biztos napokig fáj
jó persze nem pitbull hogy elroppantja az ember alkarját is
fene tudja
pl ismerős palotapincsije vérengzőbb volt mint egy harci pitbull
az a kis szardarab mindennek nekiment avval a 3 kilójával.....ha 5x rúgtad fel nekedment 6.-ra is
és ahhoz képest hogy elméletileg egy csendes fajta az ébrentöltött idejének legalább 80%-át ugatással töltötte
szerintem elcsent pár bélyeget aztán úgymaradt......
Olyan rettentően a lakásos kutyázást se értem, kell nekik a szabad levegő, önálló mozgás, szaglászás, heverésző hely kiválasztása, nem lehet 0-24/7-ben az emberrel. A miénkkel már 4-szer költöztünk, a szerencse is jól kiadta, mert 800 m2 alatti udvarban még sosem lakott. Láncon nem volt, kennelt nem ismeri, ahova költözünk, ott az udvar az övé, van mozgástere, játékai, ha egyedül van és rájön az 5 perc, van mit bezúznia.
Képzeld el ezt egy kennelben, ha csak munkaidőben napi 8-10 órára oda van bezárva, meg is értem, ha ideges és zavarodott lesz.
Szerintem ez is nevelés kérdése. Az előbb említett Buldog is most panel kutya és nagyon jól nevelt és kedves jószág. Bár szerencsére hamarosan neki is lesz legalább ekkora mozgástere.
Teljesen egyet értek veled. A legrosszabb hírű és fajtájú kutya is tud cuki és szerethető és kedves lenni és a legcukibb plüss kutya is tud vérengző barom lenni. Mindig a gazdáján múlik a dolog.
Ott van öcsémék Amerikai Buldogja ami olyan mint egy nagyra nőtt birka. Védi a gazdáit de közben amúgy olyan mint egy nagyra nőtt óvodás
Ez így is van, egy agyatlan gazda mellett a legokosabb kutya is buta vagy agresszív lesz, attól függ mit tesznek vele. A példa megszámlálhatatlan sajnos az országban.
én sose zárogattam sehová sem 20x60 méterben elvan, bár egy ideje csak 20x45 lett, de néha átjár a másik 20x60 méterbe is szóval elvan
ha nem akarom hogy láb alatt legyen akkor hátra van csukva a másik portára
Az a baj, mindig megússza a tulaj, a kutya ha agresszivitást mutat, akkor visszazárja a ketrecbe, plusz meg is veri, amitől a kutya végleg elindul a lejtőn, ördögi kör. Amúgy az ilyen embereket én is leszarom, egyedül a kutyák sorsa érdekel.
Díjaznám, ha az ilyen gazdákat felfalnák a saját jószágai, legalább hasznosulna a húsa, ha már emberileg egy ostoba szutyok. Még jót nevetnék is rajtuk.
amikor új volt a kút 5m tömlővel kb 8 perc alatt megtöltötte a a 20 hektós szüretelőkádat
most már nem adja úgy mint régen, de szerintem 50köbméter tuti megvolt
de ha még szarabbul adja mint gondolom akkor 40
kint az utcán állt az árokba a víz
a pitbull nagyon elemében volt vállig meg fülig sáros, ez az első ilyen vizipitbull, a többiek nem szerették a vizet
Nálunk 3 hete minden második nap ígérik a felhőszakadást, de szinte egy csepp eső sem esett. Mellettünk 20 km-rel igen, de Kalocsán nem. A kertet kapálni nem, csak csákányozni lehet lassan. Locsolni meg rühellek....
Némelyik elég szarul nézett ki mire elvettem tőle.
Meg egy macska.
Kb Egy másfél hete lett újra macskánk, tüdéri kis macska VOLT
Nem gondoltam volna hogy a lökött Ó németjuszász kutyám ma reggel kitöri a 7hetes macskának a nyakát... erre hazajönni reggel
Pedig tök szépen eljátszottak, és igazából nem is a németjuhásztól hanem a hörcsög pincsitől féltettük, aki inkább folyton csak védeni akarta a nagytól, hogy az ne nyúljon hozzá...
Kezd a kertem átalakulni kedvencek temetőjére, mert rengetek macskát, görényt, kutyát ástunk már el az elmult 20év alatt
Természetesen a kutyát most senki nem szivleli, meg már nem vagyok benne biztos hogy érdemes e bármilyen kisállatot befogadnunk míg ez az agresszor nálunk van.
Mindenesetre remélem nem szenvedett sokat, csak a bolond apámat nem értem, hogy Ő miért nem neveli, csak tőlem fél, és csak tőlem kapott a fenekére ujsággal... mig a család másik fele csak szóban kéri hogy rossz, nem szabad, mind ezt olyan hangnemben amit egy gyerek is dicséretnek vesz..n
amúgy tuti fájt volna engem egyszer egy macska harapott meg az is szar volt pedig nem is idegből harapott csak bénán fogta meg a kaját
aztán ha egy ilyen mini harcifasz elkezd marcangolni biztos napokig fáj
jó persze nem pitbull hogy elroppantja az ember alkarját is
pl ismerős palotapincsije vérengzőbb volt mint egy harci pitbull
az a kis szardarab mindennek nekiment avval a 3 kilójával.....ha 5x rúgtad fel nekedment 6.-ra is
és ahhoz képest hogy elméletileg egy csendes fajta az ébrentöltött idejének legalább 80%-át ugatással töltötte
szerintem elcsent pár bélyeget aztán úgymaradt......
Képzeld el ezt egy kennelben, ha csak munkaidőben napi 8-10 órára oda van bezárva, meg is értem, ha ideges és zavarodott lesz.
Ott van öcsémék Amerikai Buldogja ami olyan mint egy nagyra nőtt birka. Védi a gazdáit de közben amúgy olyan mint egy nagyra nőtt óvodás
Az szarabb mint a kennel
Még szarni se tud akkor amikor kell neki.
ha nem akarom hogy láb alatt legyen akkor hátra van csukva a másik portára
Díjaznám, ha az ilyen gazdákat felfalnák a saját jószágai, legalább hasznosulna a húsa, ha már emberileg egy ostoba szutyok. Még jót nevetnék is rajtuk.