Nem szabad odáig eljutni. Egyébként is a fejsze túl brutális.
Nálunk vidéken fordulásból rúgják le a fejét, és ha szerencséje van meg se találja.
Akinek nem inge, ne vegye magára!!!
Néha a csocsó bábu jut eszembe.... pörög egy helyben ész nélkül a kis kifestett műanyag testével és néha fejbe veri egy qrva kemény műanyag labda... de van hogy sikerül lábra vennie... na akkor ülnek a beszólásai
nekem a lelki békém kezdte veszélyeztetni, egy ideig elvagyok mindenféle emberrel de utána megpróbálom elkerülni, ha ez nem sikerül akkor elkezdem élezni a fejszét
Miért húzzatok fel magatokat? Ez egy játék.... (a legnagyobb az volt amikor Lali bevitte az erdőbe, de ez a szerencsétlen az avarból nem látott ki )az egész élet egy játék. Itt meg mindenkinek van hely, még egy ilyen plasztik pávának is.... mert nála nagyobb műpávát még nem láttam
ettől szerényebben?
0,33as nincs itthon, ezért tudok csak fél literest ajánlani
van egy kis üveges coronita is itthon de sajna lejárt a szavatossága már
Ha neked az emberi hang ahogy megszólítasz valakit, akkor csak sajnálni tudlak.
Hogy jössz te ahhoz, hogy csórózz, ruppótlanozz itt, bárkit is???????
Szánalmas vagy
Örülj a műveltségednek és a rengeteg pénzednek mert más örömöd kétlem, hogy akadna!
Engedjétek már el ezt a multimilliomos, motorverversenyző, szépségversenyt nyert, agyoniskolázott, FÉRFIT!!!
Ha nem reagál senki a lenéző, magát futtató hülyeségeire, talán lesz annyi esze és észre veszi magát és megpróbál emberi hangon hozzászólni az emberekhez.
Bár biztos jól fizet a trolkodás, de ha meg csak hobbi akkor tuti ruppotlan vagy mer mindig itt lógsz
Van egy tulkoros gixered meg egy pár fehér csizmád oszt ennyi
De,az volt,csak ez a klasszikus gombócból kis pénzért,legyen valami,de legalább el lehet sütni egyedinek.
Az egész motor egy trágyadomb,nem azért mert tiger (a speed, az egykarú villa).
kicsit fura vagy de igazándiból semmi gondom veled
amúgy nagy vagyok.....van rajtam egy nagy kondér plusz