olyan vizsgálatokon voltam amiről még nem is hallottál
az idegekben mérték a jel sebességét......
a nyakam a szarés nem lehet mit kezdeni vele, a csontkovács se ért semmit
pár éve fejreálltam és ráadásul a 2 mázsás vas is rámesett reptében, vélhetőleg nem tett jót
Miért nem próbálsz meg az egyhengeres enduro-ról valami kényelmesebb, túrásabb vasra váltani? Szántóföld helyett aszfalton kanyarogni?
Én is elzsibbadok a GS500-on (mert ráz mint a dög a kormánya), de ehhez kb. egy óra szükséges. Utána 10 perc alatt regenerálódom annyit, hogy megint bírjam egy órányit. Kb. 300-400 km-re vagyok hitelesítve egy nap, de ennyi idő alatt mocskosul el is tudok fáradni. (480 volt a legtöbb, de utána 2 hétig nemhogy ráülni, még ránézni se voltam hajlandó a gépre...)
nem vagyok lusta de amikor 3km alatt elzsibad a kezed te sem leszel nagyon aktív
hó elején voltunk erdélyben 2 nap alatt mentünk kb 450km de még mindig nem jött helyre a zsibbadás
olyan 12*45 méter, de néhol kicsit szélesebb itt-ott 15m
egy homokdombon lakok sose tellik meg
anno mészoltáskor egész éjjel ment rá a víz és mégse telt meg a gödör igaz kicsit mélyre ástuk
a weimáros embernek mondtam ásson le a talajvízig (anyáméknál ez kb 120-150cm volt) itt meg leásott addig ameddig a gép bírta de nem volt bíz egy csepp sem
az idegekben mérték a jel sebességét......
a nyakam a szarés nem lehet mit kezdeni vele, a csontkovács se ért semmit
pár éve fejreálltam és ráadásul a 2 mázsás vas is rámesett reptében, vélhetőleg nem tett jót