Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan vizsgálatokon voltam amiről még nem is hallottál
az idegekben mérték a jel sebességét......
a nyakam a szarés nem lehet mit kezdeni vele, a csontkovács se ért semmit
pár éve fejreálltam és ráadásul a 2 mázsás vas is rámesett reptében, vélhetőleg nem tett jót
Lehet alagútszindróma amit vitaminnal lehet kezelni nekem is volt.
Menj orvoshoz, mert valami hiányod van, amit tablettákkal pótolni kell, ha mindjárt zsibbadsz !
Miért nem próbálsz meg az egyhengeres enduro-ról valami kényelmesebb, túrásabb vasra váltani? Szántóföld helyett aszfalton kanyarogni?

Én is elzsibbadok a GS500-on (mert ráz mint a dög a kormánya), de ehhez kb. egy óra szükséges. Utána 10 perc alatt regenerálódom annyit, hogy megint bírjam egy órányit. Kb. 300-400 km-re vagyok hitelesítve egy nap, de ennyi idő alatt mocskosul el is tudok fáradni. (480 volt a legtöbb, de utána 2 hétig nemhogy ráülni, még ránézni se voltam hajlandó a gépre...)
Ritkán megy akkor meg igyekszik...
nyáron semki sem vesz bútort
fizetés előtti héten szünetet kell tartani
nem vagyok lusta de amikor 3km alatt elzsibad a kezed te sem leszel nagyon aktív
hó elején voltunk erdélyben 2 nap alatt mentünk kb 450km de még mindig nem jött helyre a zsibbadás
Miapicsanak mennyei én annyit autópályán?
Még Magyarországon sem volt mindenfelé??!!
Gumis haver 10 nap alatt 7ezer a K1600-al Finnekig tolták azt mondta.
Itt is csak a nagy felhajtás volt , nem esett egy csepp sem !
Mert majdnem olyan lusta és kényelmes, mint te. Bár ő legalább felül a motorjára....
Időkorlát.
Olyat nem szoktam,csak tologatom.
fasza új géppel miért nem tűzöl ki távolabbi célokat? norvégia vagy hasonló
Lehet neki baszatni...
Egynek jó,21-es,arra voltam.
olyan 12*45 méter, de néhol kicsit szélesebb itt-ott 15m
egy homokdombon lakok sose tellik meg
anno mészoltáskor egész éjjel ment rá a víz és mégse telt meg a gödör igaz kicsit mélyre ástuk
a weimáros embernek mondtam ásson le a talajvízig (anyáméknál ez kb 120-150cm volt) itt meg leásott addig ameddig a gép bírta de nem volt bíz egy csepp sem
Myrafalle és környéke.
Azokat kihagyom.
Merre?
Felderitem a terepet.
De mekkora az a virágos amire ennyi víz kell.
Voltam már igen.
én többnyire csak magyarországon.....de itt-ott románul is beszélnek a népekfene se érti ezt....
Upsz,ti szoktatok a szomszéd országban motorkázni?