Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meglestem volna az St2-őt.
Ez az a szindróma hogy, megteszünk valamit 300ert és utána azonnal 600at ér szerintük! Örülünk magunknak mekkora bizniszt csináltunk
A kormos kipufogó elég ok az üzlet elvetésére.
Lassú víz partot most ezért hal meg utoljára a ponty.
De legalább véget érne a többéves tipródás.
én pár éve vettem 240ért olyan ténérét hogy a hangja mint az újnak, használtam 3 évig hiba nélkül
volt pár hiányossága(villavédő, szívócsonk, akku) meg némi apróbb festékhiánya de friss műszakival meg a kacatokkal megállt 300 felé
Biztos
le lettem tiltva, pedig úgy beszólnék hogy én is mindig full bőrben állok neki motort szerelni
380 ért csoda nincs!
Ebből azért elég nehéz lenne kiphotoshopolni a szalagkorlatot
Az a baj hogy én is gyakran csak otthon veszem észre a hibákat, amikor fotózom akkor nem.
Ezért tanultam meg kurvajól bánni a photoshoppal
"tudják hol a hiba de leszarják " Legalább 1000 %-al egyszerűbb, és gyorsabb is! Azonkívül a talajnak is kell az a kis tápanyag-utánpótlás !
Megnèznèm,ha megfelel termèszetesen adásvètelivel hozom.Privátba írsz nekem pontosabb adatokat helyet ahol megnèzhető.
ez a baj az emberekkel....tudják hol a hiba de leszarják
A-val kezdődött de az még kadett volt.A,B,C,D,E az F volt az elso Astra .
Wazze...
Tudom, a korlát qwára nem hiányzik oda, de nem volt nálam flex
a szalagkorlátot igazán kifűrészelhetted volna....... túl sok tájat kitakar
Tessék, tájképek Ininek. A harmadikat meg lehet fikázni
vectrából volt a modell, meg corsából is
astra nagyot gurított egyből az f betűvel kezdte
bár ott gondolom a kadett b-c-e után jött az f betű vagy valami ilyesmi
Azok max a dögevők lehetnek,de azok annyira sötétek hogy jogsi sincs.
A régi lesz az, talán az A modell....
errefelé elég sok asztrában van szines egyed

munkatársam corolláját is nézegetem, összességében nem lenne rossz de lassan 400 ezer van benne az 2004es pár foltot leszámítva egész jó kasztni
ilyen évjárattal simán lehet g astra is..... bár az f astra kb 2002ig volt forgalmazásban(ekkor majdnem vettem egy újat, elég jó akciója volt a végén de valami hoki szervo nélküli volt) de 98ig gyártották
A svédek régi nagy merga,BMW ben feszítenek,a csorok B vectraban.