ezért kell egy regisztrációs mail cím is, aztán arra megy minden faszság
amúgy amióta megcsináltam az iq tesztet elmaradtak a "5 nap alatt 3 centit fog nőni a farkad" emailok, alig jön szemét heti 1-2 ha jön leginkább valami bitcoin akármi
nyáron messzire menni nagyon jó nem ég a kezed a kormányon
nekem volt ilyen párezer forintos rátekerős, de retkes lett gyorsan mert velúr hatású bőr nyesedék volt de nagyon kényelmes cucc volt
Az nagyon jó ár. Ha muszáj, akkor kiszedem a kormányt (ha előtte leveszem az akksit, akkor nemigen dobhat hibakódot visszaszerelés után sem).
Ha aktuális lesz, akkor elkérem majd tőled az elérhetőségét. Egyelőre csak gondolkodóba estem - soha nem volt még bőrkormányos autóm.
Valahol Tatán csináltak egy mélymagyaros elég mutatós bőrözést egy merci kormányra 60-ért a büfésnek nálunk. Ha érdekel elkérem a telszámát ha megvan még neki, postán jött-ment a cucc.
a kiszerelés amit sokan nem vállalnak.... mert azért nem egy gép dobálja utána a hibakódokat
pl a kiskőrösi ember egy toyota corolla kormányra múlt évben 12 ezret mondott, de vinni kell a kormányt nem szedi ki
azért egy kormánybőrözés nem az a feladat amit nagyon el lehet rontani ha van megfelelő alapanyag......
szerintem nekem is simán összejönne, ha másodikra nem akkor harmadikra
Kormány nincs a tevékenységi körükben.....augusztusra adnak időpontot többnyire...eddig három helyen kérdeztem.Kiskőrös meg elég messzi....szfváron próbálkozom még.Köszi.
amúgy amióta megcsináltam az iq tesztet elmaradtak a "5 nap alatt 3 centit fog nőni a farkad" emailok, alig jön szemét heti 1-2 ha jön leginkább valami bitcoin akármi