Egy motor vètel (is) egy-három perc alatt van ès egyszerűbb mint sokan ezt megèlik.Nincs (jó) ès nincs (rossz) döntès....a kevèsbè előnyös az ha nincs döntès.
Megbeszéltem a csókával, amint újra lesz egy szabad délutánom, megyek is fel Gyálra, ha még nem vitték el. Attól sem várok csodát, csak mindene emberi költségen belül javítható legyen.
24 éves motor, valahol 80 ezer km felett, csak hideg indításkor büffentett egy picike füstöt, puhán "klattyannak" a fokozatok, szépen indul, szépen beszél a motorja és elengedett kormánnyal is hibátlan az egyenes futása, 3 új tárcsa és szinte új láncszett.
Nem volna ez rossz, sőt jó is lenne, csak a jó ég tudja miért kormos.
Én megmondtam, hogy nincs "ma motort kell vennem"-görcsöm, szóval nyugodtan mondjon el mindent a motorról és el is mondott minden kis hibát.
Amúgy még ennyiért meg is érné a gép, ha csak szelepszár szimmeringes. Azt zokszó nélkül meg is csináltatnám rajta, mert minden egyéb műszaki szempontból nagyon rendben van a gép.
Ez a korrekt üzlet, ilyen az állapot, ennyit ér, mindenki eldöntheti, hogy belevág e.
Az ilyenek miatt sincs őszinte motor
Mert ha kisikálja a csövet tesz bele okos adalékot akkor addig nem füstöl amíg el nem viszed
Ráadásul nem is 380hanem 450 lesz az ára
Pont erről írtam én is. Ha nem lenne göröngyösen kormos a kipu vége, akkor VFR-em lenne. De nem akarok kibaszni magammal, hogy nálam kezdjen elszökni a kompresszió, stb.
Üzemmelegen kb tökmindegy hogy 10w50 vagy 20w50
Nekem 10w60 van benne mégis csendes
Ismerős bergje is 0percesen úgy csörgött csattogott mint ami azonnal széjjel akar esni, aztán még mindig megy
Elment Badacsonytól a zivatar, az előbb szakadt , dörgött villámlott, , aztán csend lett ! A zivatar meg közben , hálistennek jó alaposan elment a csipába ! Aztán most csend lett! Csak azt nem értem hogy minek volt ez a nagy felhajtás az előbb !
Nem volna ez rossz, sőt jó is lenne, csak a jó ég tudja miért kormos.
Én megmondtam, hogy nincs "ma motort kell vennem"-görcsöm, szóval nyugodtan mondjon el mindent a motorról és el is mondott minden kis hibát.
Amúgy még ennyiért meg is érné a gép, ha csak szelepszár szimmeringes. Azt zokszó nélkül meg is csináltatnám rajta, mert minden egyéb műszaki szempontból nagyon rendben van a gép.
Ez a korrekt üzlet, ilyen az állapot, ennyit ér, mindenki eldöntheti, hogy belevág e.
Mert ha kisikálja a csövet tesz bele okos adalékot akkor addig nem füstöl amíg el nem viszed
Ráadásul nem is 380hanem 450 lesz az ára
Nekem 10w60 van benne mégis csendes
Ismerős bergje is 0percesen úgy csörgött csattogott mint ami azonnal széjjel akar esni, aztán még mindig megy