nekem tuti az f astra csak le van lakva mert kb szartam rá az elmúlt 10 évben
egy 20-50 forintos helyen rohad a küszöbnél, meg egy gyufafejnyi pötty a hátsó sárvédőn
plusz a tetején lehámlott a lakk(gagyi fólia 1 nyarat bírt ki rajta) a két első sárvédő megnyomva ( mindkettőt idegen csinálta)
lámpa tartó fülek letöredezve stbstb
szerintem 200 ráköltésből( ami után érne a kocsi 300 ezert is) ismét elmenne sok évig
csak már kinézik az embert az f astrából lassan az is cigány kategória a lesz mint a kereklámpás zsiguli volt 10 éve
Fingom sincs melyik astra milyen típus.....ez valami 2001-2002-es darab első elhalt tulajtól, örökség, de inkább szabadulnának tőle, mondjuk ez valami rossz széria lehet a rohadások miatt vagy a fene tudja.
Van egy fiatalabb astra (h-s rendszám) amit szinte ingyé odaadnának, rokoné, van egy jelentkező, de ha annak nem kell akkor szabad préda, feltétel: átírás. Igaz némi rohadás van, a szokásos, motorháztető és oldalakon kezdődő vagy jelenlévő rozsda, alig több mint 100000 km van benne, két éve áll az udvaron.
fene se tudja ám ezt
egy igazi menzás tesztet kellene kitölteni, ott jobban kijön a tuti
körbenéztem más oldalakon is kb ezek vagy hasonló kérdések vannak mindenhol
nekem van fészbukk regem, régebben kolompár winnetou vindízel néven futottam
nemrég megváltoztattam mert ott is mennek az üzletek ezerrel aztán a kolompár név nem az igazi......
mondjuk ismerősből van talán 3-4, bár a többségét nem tudom miért is van, mert összesen 1 emberrel szoktam beszélgetni
Jennifer Anistonról semmit nem tudok, de az ifjabbik Bush köztudottan a történelem egyik legbutább amerikai elnöke volt. Mondjuk itt nem derül ki melyikre vonatkozik.
Neked ezektől függetlenül gratulálok.
akkor ide hogy tudsz írni?
a regisztráció nem az ördögtől valo
pl egy csomó boltba van ilyenem 2-3 kattintás és jön az áru
s ha nem kérsz hírlevelet nem küld.....ami meg igen azokat úgy is ellopkodott címekből szedik ki
Szarul végződött a mai motorozás, elém kanyarodott egy szőke nő, pedig már csak 500 méter és hazaértem volna. Lecsontozódott a munkábajárós igáslovam, első teleszkópok, kormánycsapágy, első kerék, sárvédő, irányjelzők, fék-, kuplungkar, tükrök. Szerencsére nekem nem lett bajom, hála a motoros ruhának. Itt nem segített volna semmilyen vezetéstechnikai tréning. Egy ideig biciklizhetek.
ha reggel csinálom tuti jobb lett volna de már az utolsó kérdésre nem volt erőm és csak belehúztam valamit
ezen kívül 2 kérdésre nem tudtam a választ, bár az egyik ebből csak simán elszúrás volt mert előtte volt egy nagyon hasonló és az ment, de a vége felé már nagyon untam, majd kiesett a szemem
ezt nem érettem én se ha még eléldegélnék 40 évig akkor a melelttünk lévő faluig is elérne a ceruza, a vérbankra rá kellene csatlakozni ha valami értékelhető merevedést szeretnék elérni
egy 20-50 forintos helyen rohad a küszöbnél, meg egy gyufafejnyi pötty a hátsó sárvédőn
plusz a tetején lehámlott a lakk(gagyi fólia 1 nyarat bírt ki rajta) a két első sárvédő megnyomva ( mindkettőt idegen csinálta)
lámpa tartó fülek letöredezve stbstb
szerintem 200 ráköltésből( ami után érne a kocsi 300 ezert is) ismét elmenne sok évig
csak már kinézik az embert az f astrából lassan az is cigány kategória a lesz mint a kereklámpás zsiguli volt 10 éve
végre tudsz venni egy rendes japán motort
nem kell keresni az indokot hogy miért nem cseréled le ami van
ha nekem is totálkárra menne a szeretett astrám egyből nem volna sírás hogy nincs olyan autó ami a nyomába ér..... egyből mind jobb volna nála
egy igazi menzás tesztet kellene kitölteni, ott jobban kijön a tuti
körbenéztem más oldalakon is kb ezek vagy hasonló kérdések vannak mindenhol
nemrég megváltoztattam mert ott is mennek az üzletek ezerrel aztán a kolompár név nem az igazi......
mondjuk ismerősből van talán 3-4, bár a többségét nem tudom miért is van, mert összesen 1 emberrel szoktam beszélgetni
Neked ezektől függetlenül gratulálok.
a regisztráció nem az ördögtől valo
pl egy csomó boltba van ilyenem 2-3 kattintás és jön az áru
s ha nem kérsz hírlevelet nem küld.....ami meg igen azokat úgy is ellopkodott címekből szedik ki
ezen kívül 2 kérdésre nem tudtam a választ, bár az egyik ebből csak simán elszúrás volt mert előtte volt egy nagyon hasonló és az ment, de a vége felé már nagyon untam, majd kiesett a szemem
Ősszel a fecskék ezen sorakoznának a nagy út előtt.
Bele se merek gondolni, mi lesz egy hónap után, ha ez így megy tovább... ...kábeldobon fogom tartani?!