Nekem pont ezért jó az lc4
Városban alapjáraton elmegy, lámpánál negyed gáz és a kocsisor szinte áll mellette, kanyarodni kocsik között is bőven jó
Kicsi plusz pénz és jó pályázni (SM szett fcr járni)
Egyedül túrázni is fasza, egy doboz tartó oldalra és akár 200liter cucc elfér
Terepen se szar rengeteg helyen elmegy ahol sokan nem is gondolnák
Szóval mindenre jó egy kis kompromisszum mellett
Nem az a fontos mivel lennèk (boldogabb) hanem a teljessèg felismerèse majd az ELÉGedettsèg megèlèse......nincs olyan tárgy amire vágyom,semmi de semmi sőt ami van ahhoz sem cèlszerű ragaszkodni,azonosulni vele......hát igen a birtoklás mint olyan nehèz dió.....
Azért van egy olyan is ami között lehet át lehet látni a hengerek között. Egy Super Duke-t szívesen birtokolnék bár sanszos hogy beszarnék rajta de nagy duzzogva megszoknám azért valahogy :-D
Nem értem a kérdést. Én már kitoltam a szalonból ami kellett
Elég földhöz ragadt a felvetés. Nem az állom motorral van a baj, hanem azzal hogy 1 darabra koncentrálsz.
Igazából legalább 4darab motort tolnék ki. Egy pályázós sportmotort, egy könnyű városi elektromost, egy pakolható túramotort, meg valami könnyű offroad motort.
Őszintén az hogy milyen motor meg hogy néz ki nálam olyan mint a nők. Nincsenek fix preferenciáim, ha látom tudom hogy tetszik vagy sem.
havi 60 felé már tiéd lehet az álom
Zoli, remélem nem voltál érdekelt az üzletben.
Városban alapjáraton elmegy, lámpánál negyed gáz és a kocsisor szinte áll mellette, kanyarodni kocsik között is bőven jó
Kicsi plusz pénz és jó pályázni (SM szett fcr járni)
Egyedül túrázni is fasza, egy doboz tartó oldalra és akár 200liter cucc elfér
Terepen se szar rengeteg helyen elmegy ahol sokan nem is gondolnák
Szóval mindenre jó egy kis kompromisszum mellett
Elég földhöz ragadt a felvetés. Nem az állom motorral van a baj, hanem azzal hogy 1 darabra koncentrálsz.
Igazából legalább 4darab motort tolnék ki. Egy pályázós sportmotort, egy könnyű városi elektromost, egy pakolható túramotort, meg valami könnyű offroad motort.
Őszintén az hogy milyen motor meg hogy néz ki nálam olyan mint a nők. Nincsenek fix preferenciáim, ha látom tudom hogy tetszik vagy sem.