Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Letelt a szabadság?
Láttam csavarogtál a hosszú hétvégén.
Mérj egy veszteséget és kiderül.
Kurva jó reggelt, szevasztok!
Bejött szombaton egy maszek meló és egy privát dolog, így az St2-höz nem jutottam el, de a VFR-hez még igen.

Az előző gazdája nem túl szépre lefestette és a hátsó lámpa környékén kicsit zörögnek az idomok, de ez mind könnyen javítható. Viszont a kipu végcső belseje kormos, nem felületi, hanem göröngyösen, vastagon. Na ez már viszont baljós. Hideg indításkor apró füstbüfit láttam csak, ami ugyan 1 másodperc alatt eltűnt.

81 ezer km van benne, vagy ennyi és nem nagyon szerettek olajat cserélni, vagy kétszer ennyi és szép lassan elindult az olajeszegetős kopás irányába. Esetleg a szelepszár szimmeringek kifáradtak, kikeményedtek a 24 év alatt.

Amúgy a motorja hidegen is első főtengely fordulatra indul is, szépen beszél alapjáraton, nincs mellék zörej. El is vittem egy körre, erős, szép a hangja, minden remekül üzemel rajta. 100-nál elengedve a kormányt, motorféken sem rángat vagy szitál be, semmilyen egyenes futási hibát nem észleltem, így gondolom akkorát nem estek vele, hogy a váz sérüljön.

Három vadi új féktárcsa és egy pár ezret futott láncszett van rajta, minden feszes, nem lóg, nem lötyög, nem kopog, minden villamos eszköz működik.

Megkérdeztem mennyiért sózná rám a 420 helyett, azt mondta 380-ért elvihetem így ahogy van, egy szezonra még jó gumikkal és 1 év műszakival.

Hmmm, hmmm...csak az a fránya korom lerakódás ne lenne a kipu végén.
Hát csak úgy vagyogatunk összevissza, mint pinán a szőr.
Estét mindenkinek. Mi a helyzet ?
Az meg menjen pénzt keresni
Volt egy tartotisztje is.
ha van 2 segítő az nem nagy baj egyik a boltba megy sörért a másik meg takarít
nekem a szervón kívül más extra nemigen kell
ide vidékre az őstermelőknek nem kell a luxus
igazándiból még annyi kellene hogy ha beindul egyből a meleg levegőt fújja a szélvédőre, néhány passat, vectra meg ilyenekben volt régen
sima fűtőszál mint a hajszárítóban van
esetleg még ez....

nyáron szeretek izzadni a klíma se kell, az astrába sincs feltöltve vagy 10 éve, ülésfűtéstől jobb a birkabőr (legalábbis az utólagosoktól)
csak ócóóóóóóó legyen
Majdnem ilyet vettünk (ráadásul dízelben, és a létező legmagasabb felszereltséggel: kulcsnélküli indítás, elektromosan behajtható tükrük, digitklíma, ülésfűtés). Az ára sem volt vészes, de a kereskedő nagyon inkorrektnek tűnt. Az enyémért is keveset akart adni, az övének meg - miután látta hogy komolyan érdekel - felvitte egy százassal az árát. A leírásban szereplő "végig vezetett" szervizkönyv is valahogy eltűnt, mire másodjára lementünk megnézni, kipróbálni. Az is kiderült, hogy az eleje törött volt, a hirdetésben még karcmentes, gyári fényezéssel szerepelt.De azóta valaki elvitte tőle.
Ott talaltam a ket parazitájával egyutt.
meg sem kérdeztem de elég fiatalnak tűnt ilyesmi forma: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/toyota/yaris/toyota_yaris_1_3_sol_automata_szerviz_ko_d_klima_15alu-12965764

a corsánál a vállam hozzáér az üveghez, ennél meg volt sok hely
Melyik generáció, kb. mikori évjárat?
A 2006 utániak már nem annyira picik mint az enyém volt.
lízingelt a milf?
ültem ma egy yaris-ban meglepően tágas volt
a corsában alig férek el ebben meg egész kényelmesen
még a végén egy ilyen kis fost kell venni
Tudjuk...
Kell az is, én szeretem az esőt!
Még egy vár.Meg szarabb.
Motor nélkül,tudom szar.
Az tegnap volt.
Én azé egy kicsit csak megáztam a végére.
Pedig jo az ido.
Ezt így cèlszerű tenni.
Irígyellek, itt most elég jó kis vihar kerekedett.
Mikor merre! Itt jó idő van!