Én imádom a tárcsát is meg a grillezést is. Külön ki kell tanulni mind a kettőt. Nagyon jo móka. Az eredmény meg hát na. Nagyon húsos vagyok, nem hiába áll közel hozzám. Ha bemegyek a húsboltba szó szerint csurog a nyálam.
Ma motorral kellett mennem 80 km-re , és nem győztem üdvözölni a szembejövő kétkerekűeket annyira kirajzottatok az utakra! Balesetmenteset mindenkinek !!
tárcsa
próbáld ki hogy ha kisikáltad rendesen fel kell kicsit polírozni hogy ne legyen mély karc rajta
aztán csak úgy szárazon aláverni a gázlángot maxi hangerőn, aztán amikor full fekete a tárcsa akkor abba lehet hagyni
utána nem fog rátapadni a hús, csak fa cuccal kell basztani mert különben megkarcolódik
2-3 sütést minimum kibír ez a feketítés de inkább többet
nekem egy egyszerű kis karcolás volt a vádlin a múlt hónap végén és most kezd elmúlni a durvább gyulladás de még mindig kb fél centi széles és kb 3 centi hosszú a seb oldalt kb 1-1.5 centis pirosas résszel de most már napról-napra szebb, bár azért a barlangfürdőt inkább kihagytam még
szóval egy komolyabb seb még szarabb
ez már szinte tökéletes csak hátrébb kellett volna tolni 1 métert hogy kitakarja a motor segge a kombit és addig játszani a szögel hogy az elején a kocsik se látszódjanak
akkor már egészen világjárós kép lett volna
Én csak ilyesmivel foglalkoztam úgy hirtelen, rántásról volt szó, de a jó időben inkább kint volt valami, ez mondjuk már a vége, vagy 6 kg volt a húsféle csak úgy magunknak.
én a tájképekbe vagyok most beindulva
szinte hihetetlen hogy egy alsókategóriás telefon ilyen képeket csináljon(ez még a p8 lite) avval a mákszemnyi optikával
Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek.
próbáld ki hogy ha kisikáltad rendesen fel kell kicsit polírozni hogy ne legyen mély karc rajta
aztán csak úgy szárazon aláverni a gázlángot maxi hangerőn, aztán amikor full fekete a tárcsa akkor abba lehet hagyni
utána nem fog rátapadni a hús, csak fa cuccal kell basztani mert különben megkarcolódik
2-3 sütést minimum kibír ez a feketítés de inkább többet
szóval egy komolyabb seb még szarabb
akkor már egészen világjárós kép lett volna
szinte hihetetlen hogy egy alsókategóriás telefon ilyen képeket csináljon(ez még a p8 lite) avval a mákszemnyi optikával
az a nagy valami hátul vagy túl sok vagy túl kevés