látom kitűnő eredménnyel elsajátítottad a "hogyan nem szabad fényképezni" tanfolyamot
amúgy az az ezüstbogár nem is néz ki olyan szarul, bár nekem nem állna jól
ellenben se lentről felfelé se fentról lefelé nem sikerül
ez ilyen egérrágott lesz akkor is ha 10x kínlódok vele, majd szétszedés után megcsinálom rendesen vízszintes állásban
nekem azért már van ami egész jól sikerül, szépnek még mindig nem szép, de legalább jónak mondható
25ös köracél hegesztése a 40es zártszelvényre 1 menetben
Ès íme a tudatos genyó aki egy 1000W mèlykútszivattyúba helyezte ezt a kis helyes tíz forintost egy csinos nègyes furattal......termèszetesen leègett a motor....
amit nagyon szeretnék megtanulni hobby szinten, csak magamnak itthonra, az az ívheggesztés... most örököltem egy inverteres heggesztőt, majd nekiállok gyakorolni, mert ahhoz kutyaütő vagyok és ne kelljen már mindig segítséget hívnom, ha össze kell heftelni két vasat...
nekem ezért jó mert bármit csinálok az jövedelmezőbb mint a munkám
holnap pl kárpitosként fogok felébredni, és megcsinálom a lábtoló rész szivacsozását
ez az armaflex nagyon tuti cucc, szerintem kidobok a motorülésből is 1-2 centit és beteszek helyette ebből
tisztában vagyok vele.... én szeretem ha a villanyszerelést villanyszerelő csinálja, a gázt gázszerelő stb.... én sem vagyok kutyaütő hozzá, de tele vagyok szakember ismerősökkel, akik barátilag összerakják nekem én meg, ha számolom a rávert időt meg amit nem dolgozom a szakmámban, rögtön kijön, hogy bukós a a dolog...
Én igy egy gázbojlert robbantottam fel kis hijján, amikor a régi szin helyes rendszert amit valaki átvezetékelt előttem, összekötöttem az én munkámmal.
Mint kiderült zöldsárga a fázis volt, fekete a védővezető kék legalább a helyén mint nulla. Gondoom autovillamosságis csináhatta, ott fekete vagy barna a test.
oh, és mennyien vannak akik "értenek hozzá".... a kedvencem az volt, amikor egy helyen megrázott a "test", mert a szakértő bekötötte szín szerint, hisz a piros a fázis nem?
és mennyit írnak a neved mellé a boltban?
De akkor most melyiket vágjam el, a kéket vagy a pirosat? Amúgy meg villanyszerelésben nincs is olyan hogy minusz meg plusz, mert Tesla bácsi legyőzte Edison bácsit anno a témában Amúgy ja, magamnak megcsinálok bármit, de másnak nem vállalnék ilyesmit.
Felőlem mindenki azt csinál amit akar a saját házában, de hidd el nem ennyi a történet. Kb az ilyenek miatt az, hogy mer a köcsög lehuz. Nem kell ahhoz semmi, elég egy jó kombi fogó két csvarhuzó meg egy fázisceruza, amugy meg kék a minusz piros a plusz, ennyi a villanyszerelés
De hogy mennyire nem akarom csinálni ezt a fajta élhetetlen munkát, inkább megmondom mit hogy kell, csak csinálja a delikvens és spóroljon jó sokat van akinek még a botot is megmondom hol vásároljon meg milyen nevet mondjon hogy olcsóbban vegye a cuccot
most épp azt hogy az volt a terv hogy a padlást(konditerem) felül bevonom osb táblákkal, de jött egy kis egyéb kiadás és nincs rá keret és ez a tett elmarad bizonytalan ideig
oda terveztem gagyi ledszalagot felragasztani, olcsó kishelyet foglal, izmozni pont jó lesz
aztán mivel így nincs mire felragasztani most bermann csőre ragasztom rá és olyan hatása lesz mint a fénycsőnek
igazándiból teljes értelmetlen dolog, de ha már egyszer a trafó is megvan meg a led is akkor kell valamit kezdeni vele
ráadásul úgy hogy a 230v kapcsolja a trafó+ledet mert ugye az megy felfelé a padlásra
szóval nem kell az egyszerű 60 as villanykörte 3x hanem ismét egy kis ledes macera
amúgy az az ezüstbogár nem is néz ki olyan szarul, bár nekem nem állna jól
ez ilyen egérrágott lesz akkor is ha 10x kínlódok vele, majd szétszedés után megcsinálom rendesen vízszintes állásban
25ös köracél hegesztése a 40es zártszelvényre 1 menetben
Én már évek óta gyakorlom mégse sikerül ugy ahogy kellene
holnap pl kárpitosként fogok felébredni, és megcsinálom a lábtoló rész szivacsozását
ez az armaflex nagyon tuti cucc, szerintem kidobok a motorülésből is 1-2 centit és beteszek helyette ebből
Mint kiderült zöldsárga a fázis volt, fekete a védővezető kék legalább a helyén mint nulla. Gondoom autovillamosságis csináhatta, ott fekete vagy barna a test.
és mennyit írnak a neved mellé a boltban?
szerinted mennyit agyaltam mire bekötözgettem az alternatív kapcsolókat?
De hogy mennyire nem akarom csinálni ezt a fajta élhetetlen munkát, inkább megmondom mit hogy kell, csak csinálja a delikvens és spóroljon jó sokat van akinek még a botot is megmondom hol vásároljon meg milyen nevet mondjon hogy olcsóbban vegye a cuccot
https://www.vilagitascenter.hu...
oda terveztem gagyi ledszalagot felragasztani, olcsó kishelyet foglal, izmozni pont jó lesz
aztán mivel így nincs mire felragasztani most bermann csőre ragasztom rá és olyan hatása lesz mint a fénycsőnek
igazándiból teljes értelmetlen dolog, de ha már egyszer a trafó is megvan meg a led is akkor kell valamit kezdeni vele
ráadásul úgy hogy a 230v kapcsolja a trafó+ledet mert ugye az megy felfelé a padlásra
szóval nem kell az egyszerű 60 as villanykörte 3x hanem ismét egy kis ledes macera