Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kerül sokba tényleg, messze nem annyiba mint amennyi gyerektartást megítél a bíróság majd
Egészségpénztár és, a köbméter pelenka és a gyógyszerek -20%. Kombi autó minek? Négyes golffal elvoltunk két 2 éven aluli gyerekkel. Ruhák: ha nem ragaszkodsz az ilyen-olyan jeles cuccokhoz, akkor a budget üzletek termékei használhatók. Járóka, babakocsi használat után eladható.

Később iskola, sportkör, stb.... nem összehasonlítható
Haver 42 évesen lett apuka sógor 44
Én meg röhögök rajtuk, mert engem ha nagyon felbasz a kölök már elzavarhatom a gecibe hiszen lassan 20éves lesz....
Hoppá, mit olvasok, "az első tízen pár évben gomboka van"?

Nem így veszem észre a haverokon, ahol a nagyszülői ág pénzeli a gyerek vállalást, kombi kocsi, normális lakás, ruhák, járóka, köbméter pelenka, gyémánt árú gyerek gyógyszerek, stb-stb-stb.

Gombokba, mi?
Samsung
Az egy ganédomb vazzeg
Tv lcd kijelzőben csak az lg
10éve,még az összes "nagy márkájú" tv-ben lg panel volt
Ennek a filmnek túl sok igazság tartalma van, az agyatlanok párzanak, mint a nyulak, aki meg felelősen gondolkodik, az vár, ennyi.
Semmi gond, majd a rejtett erőtartalék helyetted is csinál elég gyereket
http://youtu.be/e6GaAfqGppQ
Akkor már régen elkéstem, innentől mindegy. A 20-as éveimet nem áldoztam be erre, valamikor élni is kell. Nem óhajtok 45 évesen apuka bulikba járni.
Csak egy kérdés, neki hogyan lett jogosítványa és mennyire biztos, hogy neki köztünk kell közlekednie?
Plusz egy idióta
De majd rájössz
Gyereket huszonévesen kell csinálni....
Állítólag a genetikai állomány idővel szarabb lesz , ami lehet faszság
Inkább az ember idegrendszere kopik....
50 évesen de csuda fasza egy 10-12 éves entitással küzdeni....
De majd rájössz
A gyerek az első tízen pár évben gombokba van, kb mint egy kutya
Mutassak neked régi Samsung LCD TV-t?
CRT-n olyan durva beégést, főleg ilyen rövid idő alatt én még nem láttam.
Illetve van OLED-es telefonom, azon még kikapcsolt állapotban is látszik a Waze alapképernyője, pedig csak pár évig használtam
Még szerencse hogy általában előbb kidobja az ember, mint hogy ilyet lásson, de nagyon sokáig használtam CRT-t monitort, mert fotózáshoz egyszerűen szar volt az LCD.
Nem megy az sehova.
Makk egészséges vagyok, sportolok, nem dohányzok, nincs rajtam zsír, nem ezsek-iszok össze minden szart, be is baszna, ha 40 évesen nem jönne össze még a gyerek.
Pedig ahogy Mesi is mondta, GYED-re nem szülünk és nem kéregetünk. Java részint ez így megy, hogy valaki vagy kivárja míg befut, vagy pedig szűkösen élnek a gyerek mellett, de a harmadik verzió a legrosszabb, tartani a markot a nagyszülők felé, hogy "nesze itt az unoka, agggyá sok pénzt!"

Az utolsó két verzió számomra elfogadhatatlan, ez van. Úgyhogy már készítem fel az asszonyt, hogy ne is számolgassa a fizetésem és a GYED összességét mire elég, mert hallani sem akarok róla.

Ahogy a szerencsémet ismerem, a GYED-et akkor fogják megszüntetni, amikor a 8. hónapban leszünk, szóval ilyen bizonytalan szirszarokkal kár is számolni.
Lcd nem ég be az a képcsöves szokása
De csak olyan helyen ahol sokat van ugyanaz a kép
Nekünk a,mávnál a régiek mind be volrak égve lcd sosem
Azvlcd tv nálunk legalább 10éves, igaz az utóbbi 4-5évben heti 1 órát megy
Bakker ez nem direkt volt?
Jaaaajjj
A 3. Eldőlés után már nem is néztem tovább
Ennyi, a képcsöves mai napig működik, LCD meg 2-5 évre készül azt dobhatod el mert beégett.

Jaj istenem, komolyan pár embernek ennyire nincs önkritikája hogy megtanulja kezelni a motorját?
Gyerek soha nem alkalmas anyagilag, de ha mégis, mire befutsz, 40 évesen, meg csodálkozol, hogy nem jön össze.
Nem nyert,első.
És egy ligetvedok kontra valton fullfight lökdösődést neznek,de nincs.
Nyalj el egy pár gombóc fagyit
Ismerkedjél emberekkel
Mmmm marok fütés, gyors váltó.... de én az utóbbira tippelek
Ha mit csináljak ha 10 kor nyitnak nem jöhetnek előbb.
Nagy Lajoson vagyok .. megbeszélés 11-tol