Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lofaszt,sok ember,sok autó.Kurvalassu ideerni.Nem motorral.
Akko tessék! Menny ide van ott egy csaj aki gyűjt adományokat, kicsit ha sokat hezitálsz meg us cirógatja a testedet.

Amúgy jo hely! Van ottan egy jó grilles hely mindent meg grilleznek na ottan ettünk csudálatosat!
csak úgy kezdd, hogya volt egy sárgafekete motor és egy f astra és rögtön félistenné válsz itt
engem is érdekel, sztem fejtsd ki nyugodtan...
Lehet több értelme lenne mint amit itt össze hordunk néha beszarba behugyálva.
Ott.
A G is jo!
Ha érdekel kifejtem neked levélben,nem ildomos összefirkálni a fórumot bő lére eresztett okfejtésekkel.
egyedül az f astrát nem szidja senki sem
Mercit és Volvot szerelek fúj-fúj
De ebből élek, szóval vegyék, vigyék
Japán!
nekem volt francia autóm, uolyan jó, mint a többi uabban a kategóriában... ezzel csak azt akarartam írni, hogy aki rálát egy termékkörre és azt ismeri, annak is ismeri a buktatóit... van honda mesterszerelő cimborám, aki vastagon kurva anyázza a hondákat.... nyilván azokat ismeri, azok hibáival találkozik, azokat szidja... folyamatosan tele a naptára aki meg bmw-rt szerel, azokat szidja, aki volvokat az meg azokat stb ilyen ez... aki az ikeában dolgozott, az ikeás cuccokat, barátnőm anno a kikában volt, kát mesélt ő is csuda dolgokat
Szinte "mindet" örököltem... nagyi, nagyszülők stb stb
Olyan állapotba vannak hogy még a sérvet is beválaltam volna csak az a k..a nagy súly ne lenne, pláne emeletre cipelni
Nézd, ez az én harcom,
És csak nekem ég az arcom.
A remény bennem
Csak addig él,
Ameddig én életben tartom.
Még bírja a testem,
Nem kell pánikba esnem.
Vannak még csodák,
Csak mondd,
Hogy merre keressem.
Tartom tartom/
Nálunk is ágy volt utoljára csináltatva.
Hála az égnek
Ha az élen vagy, tartsd a pofád és maradj ott!
Ott vagy more?
Utoljára én az ágyamat csináltattam, jahh 2hónapot várni kellett, de megérte
A pofádat befogod!
Az már rég megszűnt, mármint a fix kormányközép.
Ritka, sajnos.
Mivel nem volt francia kocsim, ha citroën akkor talán az uccsó C5, az nekem pl bejön , lehet hogy szar, de a többi nem tetszik... azt az elbaszot fix kormány keréket rühellem, a pözsinél meg az emelt müszerfalat
Mindenkinek megvannak a maga hülyeségei
Hát nem tudom itt van-e olyan...