Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nincs is olyan aki 30 évig megtart egy bútort
szerintem nálunk az ágykeret ami megmarad a kihalásig a többi biztos nem
Én legyártatom, igaz várni kell rá és drága, de jó ránézni stb.
az a fura hogy haver nyitott egy lakatos műhelyt, leginkább rozsdamentes dolgokat csinál
volt egy ellenőrzés és visszavonták az engedélyét mert az aljzat beton rücskös volt, azt mondja kicsit gyengébb volt ot a beton és néha nagyobb vasakat forgattak ott (eke meg ilyenek) és felverődött minimálisan
de ha már ott voltak akkor belekötöttek a frissen meszelt falba is hogy túl világos..... de a beton miatt vonták vissza a működési engedélyt
Nekem is van pár darab 20-30éves bútor, naaa azok csak darabolva mehetnek a süllyesztőbe mert olyan súlyuk van hogy beszarik az ember
Erre mondják hogy régen még volt bennük anyag!!!
Szerintem a mai lapra szerelt vackok már nem időt állóak! De nyilván olcsóbb, ami számít...
Ma már én se gyártatnék le ilyen olyan szekrényt, bútort stb, de hogy azok minőségibbek az biztos!
Én is háklis vagyok az ilyesmire. Nem azt mondom, hogy műtő legyen a közeg, de azért ilyen se.
Értem, a miénket szerencsére sikerült megmenteni.
Amilyen maga a mester :))) igénytelen.........
Aszongya a motorjának semmi baja, a következő full gáznál meg széthullik
öreganyámnak is volt amit a nagymamától kapott, szétvertük nagy kínnal és nyúlház lett belőle további 20 évig
de abba beleköltöztek valami állatok és rágtak benne éjjel -nappal
minenki azt ismeri, amire rálát.... mikor megvettem az első és valószínűleg utolsó 0km-es autómat, felhívtam egy akkor citroen szalonban vezető beosztásban dolgozó cimborámat és megkérdeztem milyen citroent tudna ajánlani.... "őszintén? semmilyet..."
Nekem itthon van 90 éves bútor. Ez megérdemli, hogy bútornak hívják. A pozdorja meg egyéb préselt szarokat pedig kerülöm.
Erről beszélek, de mencizni jó a baráti körben.
Azért mert drága és a népnek elég az, hogy az Ikeából vettem. Az igazi örökélet meg egy nap minőség nem fontos Egyébként tudok jó bútorasztalost, olyan bútort csinál, hogy fejszével elég lenne szétütni.
ez a lényeg
ha mindkettő gagyi akkor inkább az ikea hiszen odamegyek elhozom, és este már nézhetem, nem kell rá heteket várni
ikeából van két matrac, meg 1 féláras akciós jokkmokk, és két mdf tükrös mosdó felsőszekrény.... és egy csomó csatos üveg, meg a tököm tudja milyen apró szírszarok, azokat nem én vettem. a matrac qrva jó, a többi meg a legolcsóbb volt a kategóriájában
Meg az miért van hogy egy tűt nem lehet leejteni az Ikeában annyian vannak? Mostanában voltam sokszor mert ott vettem meg az alkatrészeket a konyhabútoromhoz, de nyomulnak az emberek befelé mintha muszáj lenne
Mi mást építsen össze? Így is horror áron vannak a bútorok. Mi lenne ha rendes fából csinálnák?
Ikea-t én is felejtősbe raknám!
Te jó ég 6éven át mennyi szir szart adtam át a "kedves" vásárlóknak jajj de utáltam azt a helyet
Amire azt hitte hogy egyedileg készített bőr kanapé, na azért egy ft-ot nem adnék
ha a jó asztalos csinálná a jó bútort és mindenki tőle venne (mert ugye mindenki szarozza az ikeát és a társait) akkor miért van hogy nincs asztalos? mert nemigen van
olyan esetleg aki csinál ajtót-ablakot fa teraszt meg ilyesmi dolgokat és esetleg összehoz egy ágykeretet meg ilyesmit
de kimondottan bútorasztalos nemigen van, aki meg igen az meg ugyanazt a hoki mdf lapokat építi össze mint a mi a nagyáruházban kapható
Jysk, Ikea.. Ezeknél még egy jó bútort sem láttam. Egy jó asztalos csinálja a legjobb bútorokat, csak jó szakember nem nagyon van.
nem látszik valami jól de az a sárgás megfolyt valami a propolisz réteg
ez egy gyantaszerű valami amit alkoholban fel lehet oldani így vékony rétegben fel lehet vinni a testre
Van itthon eredeti erdélyi alkoholos propolisz, az mindenre jó a papírja szerint szívesen odaadom ha esetleg segíthet
az ikeában nagyon fasza csatos üvegek vannak... pálinkának...
most örörköltem fateromtól vagy 60-80l pálinkát, az is fertőtlenít, és réteget képez
Azt passz,lépni nem lehet a zsibbasztoan sok turiszt autótól.
az alkohol fertőtlenít elsősorban, de a propolisz egy vékony réteget képez ezáltal elzárja az utat a kórokozók elől
és azért van benne pár jóféle anyag ami gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő