Tibi barátom vett most egy vfr1200 automatát, 2700km-el... állítólag nagyot megy, még nem próbáltam, de kíváncsi vagyok rá, látni láttam már, kib@szott szép motor
hülye... nekem is tetszik a zzr1400, nagyot megy, de nem az én motorom... uígy voltam az 1200GS-el is. tetszett, elmentünk kerülni egyet két személlyel, mikor visszaértünk azt mondta a párom, ne vegyek ilyet, mert egyzser elmegyek túrázni, majd hazamegyek, anyázok és eladom a picsába... nem az én motorom... ennyi. ha a gtr tetszik és befér a keretbe, azt kell venni, ha fjr akkor azt... ha más, akkor mást...
nem, de érdekel... nyilván mindenkinek a saját motorja tetszik, azért vette meg. engem a gtr egyáltalán nem győzött meg, mikor kerestem az x11 utódját, kíváncsi vagyok egy olyan kompetens véleményre, akit igen. ennyi....
Lengyel cég vásárt csinált.butorbol.Nem IKEA.
Dehogy hozok,a fővárostól hoztam,ott döglött egy 1,5 kilós ketnapig a tanktaskaban,egy hétig szelloztettem.
Mind a kettő darabot.
Dehogy hozok,a fővárostól hoztam,ott döglött egy 1,5 kilós ketnapig a tanktaskaban,egy hétig szelloztettem.