Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honnan?
akkor valszeg soha nem is fogom megismerni
Észrevettem ba....a meg,a hülye totoknal mentem 17 km-t besztercebanyanal.
Kb turaenduro kell oda,szar,szűk,régi utak,de kanyargosak,ami jó is lenne ha nem lenne ennyire 40-el szerencsetlenkedo autós balfasz.
még 2-3 évte le kell húzzon a mostani, akkor még jó árban elmegy és ennek is esik az ára, mert nekem is túl van a határon egyelőre. addigra már lesz is vele sok tartós tapasztalat a neten... majd meglátjuk...
én meg busszal 89ben, sok emlék nincs az útról mert kicsit megártott a pia, 16évesen gyorsan jött a képzavar
2 hétig voltunk kint, én 2 hét alatt egy kürt hangot nem hallottam, kibaszott nyugis népek lakták akkoriban krakkót
2 hét után itthon tök fura volt hogy magyarul volt kiírva minden.....
ha nem hoztál akkor.... akkor.... akkor.... akkor.... ááááá, hagyjuk
Nem csoda...mert nincs...
Nagyon Jól összerakott autó, csak nekem drága.
A karbon kaszni eléggé überel mindent. Emiatt elég takarékos is.
én lengyelbe csak motorral voltam párszor, nem ismerem az autópálya hálózatot
Okrosszeker.
Itthon bárhová lejutsz a gyorsforgalmi és autópálya hálózattal.
Kinn csak régi normál utak és S lepukkant szerpentinek iszonyat mennyiségű forgalommal.
Az átlagsebesség kb egy öltözéket tempója.
Gyorsabb lett volna torony iránt.
mi???

Az aki panaszkodik az uthalozatunkra vödörben el.
vazze, miért nem autóval mentél? tankkal nyaralni, kurva sokat ehetett
Én meg egy tankal megjartam lengyelt.oda-vissza.
hoztá' krowkát?
nem, az az egyetlen volt ami lerobbant, bár amivel én voltam az is elkezdett keheskedni, valszeg trafó...
Fastra.
rosszul írtam, mert autónak nem nevezném
benzines autóval voltam...
az világos, csak eddig nem számoltam, nem figyeltem... csak most mentem megbeszélésre és eszembe jutott a múltkori csevej...
Ja. Reptér miatt elég forgalmas taxi útvonal.
eddig nagyon úgy voltam, hogy vmi batár zöld rendszámost veszek, de egyre jobbna tetszik az i3 rex... te jó ISTEN, ezt ki mondta?
amúgy elképesztő volt, idáig nem is tűnt fel, hogy ezen a rövid szakaszon 88 taxi jött csak a szemközti sávban...