Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naná
Amúgy is BMW-s vagy
nyilván... oda-vissza rosszkor
Csak okos
Tudjuk...
Szép napunk volt! Van egy tuningolt Priusom ott hagyja a Teslákat!
Na de prius?
Versenyzel?
Igen amúgy ez is benne van a palliban, ja. Egy autó azért fontosabb ha kiesik a seggem alól a céges octavia
nekem már egy jó ideje merül, de még mindig nincs meg az f astra utód , a végén avval fognak eltemetni
Naná hogy nem motort,priust.
Nekem is felmerült hogy esetleg autót kell vennem és elkezdtem nézegetni a városban, a legtöbb taxi 3. Gen. Prius volt, elég megbízhatóak talán.
ez kb olyan statisztika hogy a vw a legnépszerűbb kocsi, ezt akármelyik vw találkozón ezt be lehet bizonyítani
Észak pest rakpart 2014.04.02. a dátum.

https://totalcar.hu/magazin/ko...
Meg amúgy is minden fostalicskát nem számolunk, csak a jó autókat
Dehogy, csak rosszkor jöttél.
visszafelé nem számoltam, de nagyjából uez a tendencia....
nnna gyerekek, KériLaci most fogja eladni a toyota hybridet a múltkori hitvallása szerint... délután voltam kint a reptéren, a ferihegyi úton számoltam a taxikat. a pestre befelé jövő oldalon 88 db !!!!! taxit számoltam meg. ebből mindösszesen 7 volt toyota és ebből sem mind hybrid, csak 4. A többit nem számoltam külön, de a négy legtöbbet látott: renault megan, opel ( főleg zafira), ford (lgtöbb focus combi) és vw konszern (caddy, touran, skoda octavia), a többi 2db nissan leaf és i30 kombi, dacia stb. talán a legtöbb a megan kombi volt. tehát követve a múltkori okfejtést, Laci megan kombit vesz

egyetlen autó állt lerobbanva, ahol meg volt szakítva a szalag korlát: egy f astra
Volt egy kb 1.5 km-es szakasz olajcsíkkal amúgy meg muterok napja lesz!
Sziasztok. Régen voltam itt. Tud valaki erröl a féktárcsárol, jot, vagy rosszat?
Legközelebb mentek az üvegtigrishez szójatok jo elöre osztbfelhozom a feletessemet ide pestre. Azt ráncsuk kerékre szépen gyönyörségesen ahogy meg van írva a mesébe.
Ne annnyááááz!
Anyák napjára lesz
Álmodozol?
Nőkkel bánni jól kell, beszélni kell tudni

Hidd el nekem nagyon, tudja ezt a Krumpli.

Nem egy bugyi került, a gépbe be mosásba

Krumpli szavaitól lucskos lett picsája.

Néha bunkó s pajzán, vagyok elismerem

De azt aki beszól, nagyon szájbaverem!

Imádom a nőket, húznám őket sorba

Aki ezt szeretné, álljon libasorba.

Ahány punci vagyon, annyi féle-fajta

Némelyiktől mondom, felmászom a falra!

Hamavasak, kopaszak, húsos is van bőven

Ha felkínálja magát, beleverem bőszen.

Nem érdekel engem, se szerető se férj

Hogyha én azt mondom, akkor velem kefélj!

Boldogság lesz akkor, mit nekünk a válság

Így váljon valóra, minden jó kívánság.