Mert amin tanultál egy lelakott szar volt.
Én azért vettem a TS-t mert kellet a CB750 mellé egy megbízható motor is
SR125 meg nem hoki, hanem egy tényleg kurvajó megbízható motor volt, de nem is kaptad meg akkoriban 25ezerért csili vili állapotban mint én a lenézett TS-t
Volt hogy évente 20-30 ezreket tettem bele nagyrészt csutka gázon, és nem igazán volt problémám vele. Műszaki előtt rendbe tettem mindent rajta aztán a kettő között csak tankoltam, meg maximum a karburátort állítottam a téli-nyári hőmérséklethez.
Ezeket a szoci "világból is kimenne) dolgokat ismerem
Lófaszt menne az ki.....
Csak egy hoki sr125-el kell összehasonlítani a ts125ös gépet
Az sr sokkal összetettebb mégis 5x tovább elmegy....
ETZ és a TS ugyan az a szerkezet, csak a TS 6V-os, az ETZ-t pedig megtuningolták hogy erősebb legyen, emiatt viszont állandóan széthajtották őket.
A TS-nek ha a villanyához valaki értett, meg nem a legolcsóbb kisipari rettenet alkatrészeket pakolta bele, akkor nagyon megbízható szerkezet volt, a világból is ki lehetett vele motorozni.
De kb két hét mulva,valszeg a jövő hétvégén egy besztercebánya-martin felé.
200 oda 200 vissza.Egy nap,no para.
Egy egyszerű kérdést tettem fel!
Amire a válasz lehetett volna: Semmi!
De mér megint a démonokat látsz
Én azért vettem a TS-t mert kellet a CB750 mellé egy megbízható motor is
SR125 meg nem hoki, hanem egy tényleg kurvajó megbízható motor volt, de nem is kaptad meg akkoriban 25ezerért csili vili állapotban mint én a lenézett TS-t
Volt hogy évente 20-30 ezreket tettem bele nagyrészt csutka gázon, és nem igazán volt problémám vele. Műszaki előtt rendbe tettem mindent rajta aztán a kettő között csak tankoltam, meg maximum a karburátort állítottam a téli-nyári hőmérséklethez.
Az menő neeeem?????!!!?!?!
Szóba disznek is jó egy motor, vagy nem
Muskátlit, futó rózsát eltudnék képzelni az ülés helyett, persze pór fogónak sem utolsó
Vagy csak itt rontja a levegőt néha?
Ne utánozzáááá
Jahh én menet közbe mlg nem csináltam fényképet, szóval mégse utánzól
Majd muti képet is
Tudód hitelesség
Lófaszt menne az ki.....
Csak egy hoki sr125-el kell összehasonlítani a ts125ös gépet
Az sr sokkal összetettebb mégis 5x tovább elmegy....
A TS-nek ha a villanyához valaki értett, meg nem a legolcsóbb kisipari rettenet alkatrészeket pakolta bele, akkor nagyon megbízható szerkezet volt, a világból is ki lehetett vele motorozni.
az etz 150 viszont teljesen jó volt