Teljesen jogos de vettem anyáméknak egy komplett konvektort az egyik itthoni helyett. Azt azért nehéz felgumipókizni a hondára. Ha az nem lenne motorral mennék. De az sajna túl nagy.
A 850-es azt a 95 lovacskát és 92 Nm-t bőven 10 ezer alatt leadja, nem lehet olyan rossz az enduro-zásra. Pályán két személlyel is tudhatja amit kell, kétlem, hogy vérszegény blokk lenne. Persze lefikázták páran, egészségükre.
Caberg Modusom is van, de nem vagyok túl elégedett, pedig olyan 80 körül volt anno. kb 1,5 óra motorozás után elkezdi nyomni a homlokom. ez a próba alatt nem tűnt fel, mert kb 30-40p-t motoroztam benne, addig jó volt. Pinlock-t tettem bele, pont oda esik, ahol a piinlock széle zavaró, ezt nem is értem. a felnyíló mechanizmusa nagyon jó, főleg ahogy fent vissza ráhúzódik a sisakra. kisebb a légellenállása és automatán reteszel. Ezt a többi, "nagyobb" gyártó miért nem tudta megcsinálni a mai napig? A záró mechanizmus már gagyi, nehezen záródik... na mindegy robogózásra jó, arra használom. a caberg kommunikációja sajnos nem kompatibilis a motorommal. ezért marad a gyári vagy olyan bukó, amiben sena van (ez sem teljesen ok, de legalább kapcsolódik és a legtöbb funkció működik), viszont olyat keresek, amiben a sena spec beépített, nem lóg ki oldalt az egység. így maradt a system7, c4 vagy neotecII. viszont ennél a kategóriánál már összehúzom a szemöldököm és mérgesen nézek, ha nem stimmel minden maximálisan és ettől tartok, de nem találok igazából jó teszteket és mindnél találtam olyat, ami adott esetben problémás...
Ha minden igaz hazacsapázok egy picit. De lehet hogy csak jövök megyek. Haza kell vinnem ezt azt meg felhozni pár dolgot szóval tuti kocsival megyek (no meg csak azon van végig pályatikett) de azt még nem tudom melyik nap megyek.
Hahaaaa én nyertem. Érd erős napsütés és ... most kapaszkodj ... 8 fok.
Szánalmas hogy itt a április napokon belül és a verseny ilyen pici számokkal megy.
Gumipók + spanifer és lehet motoron motyózni. Túinvan ..... érted
Szánalmas hogy itt a április napokon belül és a verseny ilyen pici számokkal megy.
Reagáltam makiarc
Az is az.