Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha meg ott sincs akkor meg hidraulika bolt.
A minarelli robogó blokkban ilyen vállas kialakítású az egyik oldalon a fötengely szimering.
https://totalbike.hu/sebessegoltara/2018/03/25/vegul_csak_szet_kellett_boritani_a_ktm_blokkjat/
Ez meg az Arai!
ez egy uszkve 1000 forintos szinering.
Erre gondoltam én is. Ház és tengely méret, már mondják is hogy van, vagy nincs.
Nem értem, ha motorra nem sajnálod a pénz,akkor a fejedre miért?!
a meret meg haggyan,van egy perem rajta.en nem utlegelnem befele mint egy sima szimeringet,igy nem reszkirozom hogy regvel rakom ossze mert ha folyik szerelhetem ujra szet.
Most vettem a ktm-be kerékcsapágyat 2db, 1szimeringet, 5200ft és polcról adták a csapagyboltban
Speciális méret, nem lehetett itthon kapni?
A kibaszott Honda mi a mocskos annyaert adja ezt 3700-ert?
A macskák is a SHOEI-t szeretik!
Ha nem lennék ekkora fillérbaszó, biztosan shoeit vennék. A c3-pro a boltban felpróbálva egy kutyaszar a shoei mellett.
A nolan n87-emben kb 15ezer km alatt összeesett a szivacs és kirepedt a nyakpárna műbőr cucca, csalódtam kicsit a tartósságban.
A Nolan zajosabb lesz, mint a schubert C akármelyik, de olcsóbb és kénylemes.
A cimbim most vett nolan-t felnyitható, van benne kommunikáció előkészítés, olyan 50 környékén.
113,56km.
78km
Caberg-ben nem gondolkoztál?
lehet, nem is most volt már... jópár éve, de emlékszem balhé volt, mert a shark mindenkit elküldött a f@szba... de amúgy tetszetős f@sza bukókat csinál
Igen a nyitottaknál olvastam èn is.
Amúgy van rajta usb ugye a ledesbaszás miatt feltölteni az akkut.
vagy egy hosszú videoüzenet, hogy köszi... volt jópár shark sisak, amiknél állt a balhé mert szétrepedezett a fényezés a le és felvételek "miatt"....
Kagyló meg csiga receptek vannak rajta.
ja és szintén fórumokon, nem saját tap...