A legviccesebb sztori az volt, amikor észak pesten panelban a közös tárolóból eltűnt cuccokat kerestem és élt ott az a jóember, aki nővé operáltatta magát állami pénzen több gyerekes apaként, majd otthagyta a családját egy dagadt pináért, mert rájött hogy leszbikus vagy mi a tök...sosem dolgozott, ám mindig volt egy kis pénze... megkértem hogy juttassa vissza a cuccokat, mert szükség lenne rájuk, de váltig állította, hogy nem ő volt és én fenyegetem és rám hívja a rendőröket. ezután olyan történt, amit én sem hittem el, igazi sci-fi volt. a csávó tök magától hanyatt repült, fejjel tompítva a mögötte méter messze levő falon, majd összecsuklott. én sem hittem el, szerintem a huzat lehetett, de az orra-szája is vérzett. nem is értettem, de ha már csendben maradt, megkértem még egyszer, hogy keresgéljen kissé még, hátha talál ezt-azt. két napra rá előkerült szinte minden, utána ha meglátta az autómat befordulni a sarkon, már kocogott a kis körömcipőjében az ellenkező irányba
Nincs azzal baj, ha kivannak, csak szerintem ez az itteni felajzás nem segít ezen, vagy ha igen miért nem privátban?! Snapchat, skype és ott eljátszhatnak egymással virtuálisan.
És még az idő is melegszik.
Akkor még a rendőrtől is kapott a "kádárkolbászból" is!!!
A hetvenes években a hülye buzinak esze ágába sem volt, hogy feljelentsen bennünket miután átrepült a park padja fölött!!