Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kakilni?
én már akkor elutasítottam az erőszak minden formáját
Ezek az erőszakos verekedő SM tagok.
És még az idő is melegszik.
A legviccesebb sztori az volt, amikor észak pesten panelban a közös tárolóból eltűnt cuccokat kerestem és élt ott az a jóember, aki nővé operáltatta magát állami pénzen több gyerekes apaként, majd otthagyta a családját egy dagadt pináért, mert rájött hogy leszbikus vagy mi a tök...sosem dolgozott, ám mindig volt egy kis pénze... megkértem hogy juttassa vissza a cuccokat, mert szükség lenne rájuk, de váltig állította, hogy nem ő volt és én fenyegetem és rám hívja a rendőröket. ezután olyan történt, amit én sem hittem el, igazi sci-fi volt. a csávó tök magától hanyatt repült, fejjel tompítva a mögötte méter messze levő falon, majd összecsuklott. én sem hittem el, szerintem a huzat lehetett, de az orra-szája is vérzett. nem is értettem, de ha már csendben maradt, megkértem még egyszer, hogy keresgéljen kissé még, hátha talál ezt-azt. két napra rá előkerült szinte minden, utána ha meglátta az autómat befordulni a sarkon, már kocogott a kis körömcipőjében az ellenkező irányba
Na jó, de most ha feljelentést tesz akkor jön a hiszti!
Akkor még a rendőrtől is kapott a "kádárkolbászból" is!!!
Őssze ne törd azt a szegèny srácot!
Last minute....
És??! Felemelitek megállás után a lábatokat is hozzá??!
Esetleg tervezitek, hogy elrontjátok a gyomrotok valamivel? Mert így érthető, hogy minden bokornál megálltok.
Biztos tolták az anyagot.... Manapság is sok ilyen van a sportolók közt.....na meg a médiában....
Vajon a farmon mikor születnek a birkáktól kicsi dingdongok?
Ott nem tudom, de Spártában biztos szerelmesek voltak egymásba.
Szibériában meg hideg,mi....?
Spártában minden harcos meleg volt!
Badacsonyban : borult idő van, eső nem esik! Bár még megasszhatja azt a jó édesanyját! Menni akartam ma motorral...!
nem kell ahhoz olyan régre visszamenni
Változott a világ!!
A hetvenes években a hülye buzinak esze ágába sem volt, hogy feljelentsen bennünket miután átrepült a park padja fölött!!
Azoknak, akik párosodni akarnak mindenképp. Gedeon vagyok!
Pedig fontos a hiteles adatlap, igazad van Oszi
Hiába, ha csak a topik keretein belül marad meg a love. Na megy nincs hiteles adatlap, ezt az itteniektől tudom, így semmi sem biztos.
ha más nem, ma már az is eredmény....
De legalább vegyes páros!!!!!!!!!!!!!!
Van egy csinos feleségem, nincs mire. A fiam lehet az, nem tudom.
Mert irigyek vagytok bár ebben a játékban nekem úgy tűnik a fiú a lány
Nincs azzal baj, ha kivannak, csak szerintem ez az itteni felajzás nem segít ezen, vagy ha igen miért nem privátban?! Snapchat, skype és ott eljátszhatnak egymással virtuálisan.