Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tapasztalat a korábbi szériákra vonatkozik, de az meg más komm volt....
én általában nem egyedül motorozom és nagy dilemma, mert bár a bmw azt hirdeti, hogy a kommja csak bmw kommal működik együtt, tapasztalat szerint képes mással is, de ez lutri... ellenben természetesen nincs gyárilag beszerelt sisak, amivel ki lehetne próbálni... a c4 sc1 senájáról nem olvastam jókat a külföldi fórumokon, bár a sisak állítólag nagyon jó, még a neotec2 verdenyez szintén sena-val, azt meg kellene néznem közelről, viszont az meg vadi új, még nincsenek róla értékelhető tesztek... csak a baj van velem
A CD-t hová dugod a sisakba?
Akkor bmw-t vegyèl. Legtöbbször egyedül motorozok így csak magammal kommunikálok, nincs is vita. Előkèszítès van ebben is asszem. Mèg cd lemezt is adtak hozzá a dobozban.
felnyithatót keresek kifejezetten spec beépített vagy spec beépíthető kommunikációval... jelenleg hármat találtam....

ja és működjön együtt a motorommal nah, most lehet fikázni....
sztem csak a kinézet miatt, hogy macskafül feelingje legyen...
Akkor a francèr van rajta tikrács
Amit vettem bocs, shark skwal.
mi?
sztem azok a kis feketék a szellőzők... ez DESIGN
Amit cápát bevált.
Van szellőzès az állat!
az üzleti titok.... új bukót keresek, ezt találtam.... kéne neked is egy mi?
Fasza sapkád van, hol vetted?
Tiéd?!
na vazze.... ezt nem is hiszem el...
Hát ez pedig olyat csinált. Egy idő után megakadt, majd nagy surrogással megindult a gáz, de mindegy is mert legalább 4 éve nincs már kulcsom se ahhoz a lakáshoz.
A hütöközeg nem fagy le. Ha a kültrin a csaptelepnél kezd deresedni hütés módban akkor kevés benne a hütöközeg. Ha meg a kültéri fütés módban jégkocka lett, miközben kint nedves 3-4 fok van, akkor a harmatpont a hibás, de azt egyik klima se igazán tolerálja
Meg a friszkója! Buzi bmw-s.
Nekem a Kupec avatarja jutott eszembe róla....
Tánc
Meg mèg egyebek ugye...
Enni is esőben a legjobb.....
Én csak akkor motorozok amikor jól esik
Be kéne fejeznem a főnöknek a fusit, mert nem lesz félévi jutalom másként