Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csendes, mert olyan passzos, hogy összenxomja a fejed. Igy,azért könnyű csendesnek lenni.
Nem, ezt is megnéztem sajna, cserélni biztos lehetne de marad tartalékba feltéve ha az új beválik.
Én már teszteltem a cápát nem zajos és állat a szellőzése.
Nem lehet azon állítani véletlen ?
Ne izgulj még nem, volt alkalmam kipróbálni, legfeljebb küldöm Karcsiékat Ukrajnából
Igen de semmi sem tart örökké. Mont utóbb rájöttem a plexinél van az a "racsnis" fokozat állító az van picit megkopva ill. kicsit el tud mozdulni zárt állapotban és már süvít is rendesen.
Az a kiskőrösi volt vörsönysárgában!
Hogyan ? A sisak egyenesen előre , a fejed meg elfordul benne oldalra ?
Az a piros felirat 3000, a többi a szimering.
Nebasszáki. Bayamo amit tavaly ősszel vettem na az már melós sisak lett a gyáván tökéletes! De jó volt a dukin is jó sima a felülete így nem zajos még elfordítva a fejed sem.
Érdekes , pedig pont a Shubertre írták hogy a legcsendesebb !
Nekem sajnos a Schubert (remélem jól írtam) sajnos megszólalt, már kis tempónál is hangos.
Lazer MH2 - t vettem remélem jobb lesz.
Pocses a lelkeden szârad ha nem, râd hallgattam.
Nekem meg pont azért tetszik. Mellesleg a filozófiájuk miatt nincs náluk extrém csúcsíves predátor sisak.
Shoei :) az arai lehet hogy nagyon jó sőt biztos hogy nagyon jó de úgy nez ki mint 1930ban
_A minőséget meg kell fizetni:))
Arai RX-7V vagy Shoei X-SPIRIT III, de ha nem jön össze a disznókból rá a pénz, akkor NXR.
Pontosan milyen sisakról van szó ?
Nekem ennél az, hogy egy bagatel hiba miatt, amihez persze kell egy béna felhasználó.
Ha egyszer volt ilyen sisakod, utána nem vágysz másra. Kinek mi éri meg.
Ezzel mit akarsz mondani?
Nekem az jön le a cikkből hogy felhasználói hiba miatt ment tönkre egy alktrész amit csak így lehetett cserélni, mellesleg egy egyhengeres motornál nem akkora hu de nagy dolog a blokkszéthúzás.
De pl a japanokál több típusban is úgy van megcsinálva a kihajtas szimering hogy kívülről ne tudd cserélni csak ha széthúzod a blokkot, na ez a fájó amikor 500forintos alktrész miatt fizetsz 50ezret a blokkszéthúzásért.
A bukóra meg annyit hogy van egy összeg, minőségi szint ami felett a pici pluszért nagyon sok pénzt kell fizetni, én nem látom azt hogy megérné.
A marushin maig jo,bar a nyakparnat csereltem,pereg rola flokkolas picit.
nem szar csak esztetika.Viszont a kina u.gy plexi egy kalap szar,gyari meg mar nincs.
Ez nézőpont kérdése, én most 300 ezres sisakot akarok venni.
66ezer volt a nolan, nem hiszem hogy ez azt mutatná hogy sajnáltam a pénzt. Egy jó középkategória.
Ki van az találva, honda yamaha nagy mágus, megcsináltatják azt a méretet ami nincs utángyártottban de meg ugyanabban a márkában sincs a polcon.
Egyébként mai gyönyörű napunk volt! Dolgozni is jobb ilyen szép időben és világosban.
mostmar mindegy.
meg ki kell otolnom hogy ne masszon el a vezerles szetszedeskor biztosan,mert itt meg el tudom baszni es kicserelem a tengelyt valamikor.