Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyértelműen fogalmazz. Kibaszottul a fáj a fejem. Itthon nyakig betakarózva próbálok dolgozgatni de rohadtul nehezen megy.
Bakker, Te m indig azt fejtegeted, miért nem mész....
vasárnap én gurulni fogok és kész. el van döntve. tegnap összeraktam a reaktort és indul a magfúzió!!!!!
Ki tudja mi lesz Ősszel. Lehet hogy kacagva jó időben lehet majd motorozni Októberben meg Novemberben is simán.
Nekem mondod? Én is ideges vagyok már miatta.
Ettől függetlenül rövid szezonnak tűnik sajnos. Én erről "beszélek".
Fél éve tél van, bazki.
Engem nem izgat, csak már unom ezt a sok szart magamon.
Ugyan ugyan. Hamarosan elstartol a szezon és akkor végre lehet mindig menni. Max pár napot kell már várni.
Mert csoda, hogy ha 11 fok van Gondolkozz....
Mégis miért mondod ezt ?
Rövid szezon lesz ez.
Kinéztem az előbb itthon az ablakon és azt írja a zöldséges hőmérője hogy 11 fok van.. Ha lenne hozzá erőm tuti mennék motorozni.
Pedig sokan azt képzelik??!
No persze , majd pont Nektek fogják az ország energiatermelésének a közel felét ingyen elosztogatni??! Csak várjátok !!
miért is kellene ingyenes töltő? akkor ingyenes benzinkutakat is kérek.... ahogy egyre több elektromos autó lesz, ezeket az "ingyenes" töltőhelyeket megszüntetik úgyis. ráadásul kell vmi időkorlát, mert a paraszt reggel megáll, rádugja a kocsit és egész nap otthagyja pl duna pláza, a többiek meg ott szopnak. ha fél óra a gyorstöltés, pl. a 40, perctől percenként 500 Ft lehetne, rohanna mindenki vissza és többen használhatnák.... de én megszüntetném ezt az "ingyenességet", ez már nem kommunizmus,....
Badacsonyban süt ! Igaz nem valami veszettül nagy erővel ! De meg kell elégedni azzal ami van !
a legtutibb az lenne ha lenne valahol a melóhely közelében egy ingyenes töltő akkor meg lehetne nyomni maximumra minden nap
aztán hazakocog az ember rácsattintja hálózatra és mehet az inverteres hűtés-fűtés, aztán másnap mehet az ingyenes töltőre vissza
aztán kurva zöld lenne minden, még az ég is
Végül a leglassabb módja a töltésnek a 230 voltos töltőkábel használata, amivel gyakorlatilag a fali konnektorba bedugva, 30-36 óra alatt tudjuk feltölteni a járművünket.
Maximalista természet hátránya.
pedig itt jelentkeztek már páran, de neked semmi nem jó
Nem is leszek!