Én még mindig azt mondom hogy a motorozás elbuzisodott
És ezt nem a fagyizós rétegre mondom
Inkább azokra,akik a nyilvánosság előtt májerkodnak de a csillió forintos cuccok nélkül kb 100km távra se lennének képesek eljutni
Nekem egyszer elfagyott úgy hogy a gázt nem tudtam húzni, nem tudtam akkorát szorítani hogy a markolatot megtekerjem
De még ezek után is buzis dolognak tartom a,markolat fűtést...
Egy valamiben a Honda már igazán fejlődhetne...
Az pedig a kapcsoló sor, ugy néz ki egy két új tipuson a kipörgésgátló meg egyébb gyári kapcsoló mint amit nem oda terveztek
Ehez képest a többi gyártó már zseniálisan oldja meg...
Dehogy is!!!
Csak arra értettem ha nagyon fázott a kezem, akkor a blokkot ölelgettem, simogattam
Idén nincs motor csere
De ha mégis, te úgy is előbb tudnád meg
Én már csak a jobb időért fohászkodók
Nincs tapasztalatom markolatfütéssel de biztos hasznos extra, nem egyszer nekem is megfagyót a kezem, persze nagy blokk ölelgetés lett belöle
És ezt nem a fagyizós rétegre mondom
Inkább azokra,akik a nyilvánosság előtt májerkodnak de a csillió forintos cuccok nélkül kb 100km távra se lennének képesek eljutni
De még ezek után is buzis dolognak tartom a,markolat fűtést...
A pici joystick tuti,azzal tudom bazirgaszni az egermozit.
Az pedig a kapcsoló sor, ugy néz ki egy két új tipuson a kipörgésgátló meg egyébb gyári kapcsoló mint amit nem oda terveztek
Ehez képest a többi gyártó már zseniálisan oldja meg...
Csak arra értettem ha nagyon fázott a kezem, akkor a blokkot ölelgettem, simogattam
Idén nincs motor csere
De ha mégis, te úgy is előbb tudnád meg
Nincs tapasztalatom markolatfütéssel de biztos hasznos extra, nem egyszer nekem is megfagyót a kezem, persze nagy blokk ölelgetés lett belöle
.ez egy GB racing deklivédő készlet kéne.
1-2 dolgot szerettél volna rá csak már nem emlékszem pontosan mit...
Olaj végül mi ment bele?
Bár megvan az első szervíz így ha lehet motoron tölteném.
Nektek?
Nem élek addig hogy visszahozza az árát ennyi beruházás
~40 fokos levegőt fúj ki, bár egyszer mértem a hőleadót, 70fokig felment a felülete.