Nem hőszivattyú... Táli üzemmódra készitett klíma, ami nagyobb hatásfokkal fűt, mint hűt. Pl. Panasonic Nordic - hirtelen ez ugrott be, de a daikinnak is van ilyenje. De többnyire panákat szerelek.....
Igen feltűnt nekem is. Tényleg vagyunk páran akik sokat lógnak itt többek között én is természetesen, de amit ő művel... anno meg könyörgött dobják ki , aztán vissza oszt megint ki... a fene sem érti...
Nme a kisebb rendszer miatt. Hanem mert alacsony hőfokon termel. Alapjábanvéve a radiátort alig viszi, viszont padló és falfűtéshez kurva jó. Nekem padló plusz radiátor van, gondolkodom rajta, szerintem -5 fokig jólehet igy is. meg persze csak 5 cm nikelcell.....
Az még félelmetes hogy itt éli le az életét.
Én is sokat írok,de hogy minden topikban óránként csak a Clam folyik........rosszabb mint a pink.
Bár bocsi már nem Clam,dingdong.
Üdv mindenkinek !
1997-es gyártásu Piaggio Nrg mc 2 sport seria robogóm van. Megtett km 19000 km. Néha nehezen indul hidegen uj gyertya van benne japán,Denzo. Ngk val sem indult könnyen. Karburátor tiszta menni jól megy alacsony fordulaton inkább döcögös. 50 felett szeret menni. A fogyasztás 5-6 liter ha lassabban megyek ha gyorsan egyaránt. Mi okozhatja ezt a magas fogyasztást ?
Én is sokat írok,de hogy minden topikban óránként csak a Clam folyik........rosszabb mint a pink.
Bár bocsi már nem Clam,dingdong.
A smartfon félig van töltve.
Az szines LCD műszerfal meg szép.
1997-es gyártásu Piaggio Nrg mc 2 sport seria robogóm van. Megtett km 19000 km. Néha nehezen indul hidegen uj gyertya van benne japán,Denzo. Ngk val sem indult könnyen. Karburátor tiszta menni jól megy alacsony fordulaton inkább döcögös. 50 felett szeret menni. A fogyasztás 5-6 liter ha lassabban megyek ha gyorsan egyaránt. Mi okozhatja ezt a magas fogyasztást ?
Vedd be a gyogyszered.